Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Η ΔΕΥΑ Βέροιοας έκοψε τη βασιλόπιτά της

Η  Βασιλόπιτα της ΔΕΥΑ Βέροιοας
           Σε μια λιτή τελετή την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου (μετά το τέλος του
εργασιακού ωραρίου), στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑΒ στη Βέροια, το Σωματείο Εργαζομένων της επιχείρησης, έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα. Στην εκδήλωση  παραβρέθηκαν το σύνολο των εργαζομένων, ο Πρόεδρο του ΔΣ της ΔΕΥΑΒ κ. Γεώργιος Ορφανίδης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κα Πόπη Παπαοικονόμου, κα Μυρτώ Μπέτζιου, κ. Στέργιος Διαμάντης, κ. Κωνσταντίνος Γραμματικός και κ. Στέλιος Πιπερίδης. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Χ. Βοργιαζίδης. 
Ο Πρόεδρος του Σωματείο κ. Ηλίας Τσακτάνης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την συμμετοχή στην εκδήλωση, ενώ αναφέρθηκε και στη συμβολή των εργαζομένων στην επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης.
Ο Πρόεδρο του ΔΣ κ. Γεώργιος Ορφανίδης μετά τις ευχές, τόνισε τη συνεργασία του ΔΣ και των  εργαζομένων για την αποτελεσματική πορεία της επιχείρησης, ενώ αναφέρθηκε με ιδιαίτερη έμφαση στους τεχνικούς οι οποίοι εργάζονται εδώ και δύο μήνες καθημερινά και Σαββατοκύριακα, μέρα και νύχτα, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες (παρατεταμένου παγετού και έντονων χιονοπτώσεων), στην πόλη και τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου μας,  για να εξυπηρετήσουν τους συνδημότες και το κοινωνικό σύνολο.
Ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Χ. Βοργιαζίδης, ευχήθηκε πρώτα υγεία σε όλους, ενώ  ευχαρίστησε τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους για την συνεργασία και το παραγόμενο έργο, τόνισε τη δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία διανύουμε, ζητώντας την αποτελεσματική συμβολή όλων, ώστε να ξεπερνιούνται τα προβλήματα, να κατασκευάζονται υποδομές και να εξυπηρετούνται οι πολίτες.
Για την ιστορία, το φλουρί της πίτας για τη Διοίκηση έτυχε ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Γεώργιος Ορφανίδης, στον οποίο και δόθηκε (ως δώρο από το Σωματείο) μια έντεχνη θρησκευτική εικόνα.  Για τους εργαζόμενους το φλουρί έτυχαν η α/α Δ/ντρια Οικονομικού Διοικητικού κα Αικατερίνη Τσιαπάρα και ο ταμίας Κωνσταντίνος Παυλόπουλος, (το δώρο ήταν ένα συμβολικό χρηματικό ποσό από το Σωματείο).