Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μήλιος στον Αιγινιακό - Γ.Βλάχος: Με τις ισοπαλίες δε σώθηκε κανείς

Ο Αιγινιακός συμφώνησε με τον 22χρονο, Νίκο Μήλιο από τον Πανθρακικό.
Μία ακόμα μεταγραφή ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο Αιγινιακός. Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» συμφώνησαν με τον 22χρονο (01/05/95) μέσο, Νίκο Μήλιο, ο οποίος τη
φετινή σεζόν είχε 11 συμμετοχές με τον Πανθρακικό και στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα των Αχαρναϊκού (5 αγώνες) και Παναιτωλικού (6 ματς).
Για την προσθήκη αυτή ο προπονητής, Γιάννης Βλάχος δήλωσε:
«Σε γενικές γραμμές θα μας ανεβάσουν το επίπεδο. Ήρθε σήμερα ένα παιδί, θα το ανακοινώσουμε, είναι ο Νίκος Μήλιος από τον Πανθρακικό, θα μας ενισχύσει στην μεσοεπιθετική γραμμή. Θα δουλέψουμε και θα παλέψουμε με τα παιδιά, δείχνουν τρομερή διάθεση στην προπόνηση, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, θέλουμε να το βλέπουμε και στο γήπεδο, σήμερα το είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε διάρκεια παραπάνω . Θεωρώ ότι σιγά σιγά θα έχουμε και τις λύσεις που απαιτούνται».
https://www.footballleaguenews.gr


«Με τις ισοπαλίες δε σώθηκε κανείς»



Επιτακτική η ανάγκη για νίκη, όπως τόνισε ο Γιάννης Βλάχος.
Ο τεχνικός του Αιγινιακού δήλωσε ότι ο Πανσερραϊκός τον εξέπληξε, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που έχει ο Αιγινιακός με το γκολ, που οφείλεται, όπως υποστήριξε στην πίεση. Ο Γιάννης Βλάχος είπε μετά το 0-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό στο Αιγίνιο:

 «Ήταν το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας όσο είμαι εγώ. Θέλαμε να δούμε πως θα αντιδράσει η ομάδα σε ένα παιχνίδι που θα πρέπει να είμαστε εμείς που θα δημιουργήσουμε, θα φτιάξουμε, θα ζητήσουμε πράγματα στο παιχνίδι. Γιατί στα δύο προηγούμενα είχαμε διαφορετική προσέγγιση. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, μας εξέπληξε ο Πανσερραϊκός και νομίζω ότι το καταλυτικό στοιχείο που ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα. Ήταν αυτό, η επιλογή του συγκεκριμένου σχηματισμού, που δεν το περιμέναμε, μας δυσκόλεψε στο χώρο του κέντρου, όπου υπήρχε υπεραριθμία. Ήμασταν και λίγο τυχεροί στο πρώτο, που θα μπορούσε να προηγηθεί στο ξεκίνημα.

Είμαστε όμως ικανοποιημένοι και από την εικόνα του Καραγκιόζη για δεύτερο παιχνίδι, στέκεται πολύ καλά και μας δίνει αυτό που χρειαζόμαστε. Στο δεύτερο μέρος όμως αλλάξαμε κάποια πράγματα, προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες, δεν το κάναμε τόσο γρήγορα όσα θα θέλαμε , όμως παρόλα αυτά ήμασταν αρκετά καλύτεροι όπως στο πρώτο. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες κάποιες από αυτές πολύ σημαντικές. Θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι στη φάση του 92’ και να χάσουμε το παιχνίδι στο τετ α τετ του Γκούρτσα, στη μοναδική φάση του Πανσερραϊκού στο δεύτερο ημίχρονο.

Το σίγουρο είναι ότι έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας, με τις ισοπαλίες, με το να έχεις μία σχετική βελτίωση δεν επιτυγχάνεται ο στόχος, θέλουμε νίκες. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά, θέλουν μία νίκη για να έχουν ώθηση και στην ψυχολογία και να το πιστέψουν. Στα τρία παιχνίδια έχουμε ένα γκολ στο Αίγιο, δυσκολέψαμε τον Αγροτικό Αστέρα που είχαμε πολλές φάσεις και σήμερα δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ . Είναι καθαρά η πίεση που δεν μας δίνει το γκολ. Θα το βρούμε, αν βελτιωθούμε λίγο».

Για τα νέα παιδιά, που τους λείπει η εμπειρία, ενώ απαιτούνται βαθμοί: «Γνωρίζαμε την κατάσταση της ομάδας και σε ποιους ποδοσφαιριστές θα στηριχτούμε. Μπορεί  να υπάρχει έλλειψη εμπειρίας, αλλά μπορείς να πάρεις πολλά πράγματα από αυτούς. Να πάρεις φρεσκάδα, ενέργεια, πολύ περισσότερο τρέξιμο, να στήσεις την τακτική σου σε άλλα πράγματα. Ξέρουμε τι υλικό έχουμε. Παίρνουν εμπειρίες, γίνονται καλύτεροι. Αν είχες δύο τρεις έμπειρους παίκτες ίσως θα μπορούσαν να πάρουν τέτοια παιχνίδια. Ξαναλέω ξέρω τι υλικό έχουμε. Γίνονται καλύτεροι. Θα βρούμε το σημείο που πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω. Με τις ισοπαλίες δεν σώθηκε κανείς».

Για τον Διλμπέρη και την ομάδα του: «Ξέρω πως δουλεύει και πως σκέφτεται. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να δώσει την εμπιστοσύνη που δίνει η ομάδα του στον Παναγιώτη. Μπορεί η ομάδα του να έχει κάποιες δυσκολίες όσον αφορά στην αποτελεσματικότητα, αλλά είχε πολλές φάσεις, έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Είναι σημαντικό, είναι παράδειγμα προς μίμηση να στηριχτούν οι προπονητές που φαίνεται ότι δουλεύουν και προσφέρουν μέσα στο γήπεδο».
Ο Τάσος Καραγκιόζης δήλωσε: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Έγινε ένα καλό παιχνίδι, παρόλο που δεν βοήθησε το γήπεδο. Και οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Κοιτάμε μπροστά, πήραμε έναν βαθμό και να μαζέψουμε βαθμού, ώστε να γλιτώσουμε την κατηγορία στο τέλος.
Για τη συμμετοχή του και τι κίνητρο που έχει: «Είναι μεγάλη εμπειρία, νιώθω πολύ καλά, μπήκα στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο λόγω της κόκκινης κάρτας του Σάκη, είχα λίγο άγχος. Η θέση μας είναι θέση ψυχολογίας και αν σουν βγουν οι πρώτες φάσεις, έρχεται μόνο του το πράγμα. Το πρότυπό μου είναι ο Κουρτουά της Τσέλσι».