Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Το ΕΕΘ πάει Βελιγράδι παρέα με τον Δήμο Θεσσαλονίκης

 Με κοινό περίπτερο στη μεγάλη τουριστική έκθεση του Βελιγραδίου, που διοργανώνεται από τις 23 έως τις 26 Φεβρουαρίου θα συμμετέχουν ο Δήμος
Θεσσαλονίκης και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο της πολύπλευρης συνεργασίας τους οι δύο φορείς δίνουν το «παρών» τους σε μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με σκοπό να προβάλουν στο κοινό και τους επαγγελματικούς φορείς τη Θεσσαλονίκη ως ελκυστικό τουριστικό προορισμό. Άλλωστε οι αγορές της Σερβίας και των υπόλοιπων βαλκανικών χωρών αποτελούν στόχο πρώτης προτεραιότητας για τους τουριστικούς φορείς της Θεσσαλονίκης.
Το ΕΕΘ συμμετέχει με το κεντρικό σλόγκαν “Visit Thessaloniki and be sure that a professional will make you feel like home.- Professionals Chamber of Thessaloniki- with 55.000 members, at your service”. (Επισκεφθείτε τη Θεσσαλονίκης και να είστε σίγουροι ότι κάποιος επαγγελματίας θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν το σπίτι σας! Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης- Με 55.000 μέλη στις υπηρεσίες σας»...
Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Βελιγραδίου το ΕΕΘ μαζί με τον Δήμο Θεσσαλονίκης θα έχουν το δικό τους καλαίσθητο περίπτερο με διαφημιστικό υλικό για την πόλη και τα μνημεία και άλλα αξιοθέατα της, που κάλλιστα μπορούν να αποτελέσουν αφορμές για μία επίσκεψη σ’ αυτήν.


«Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας για την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού προορισμού το Επιμελητήριο μας θα συμμετέχει στην Τουριστική Έκθεση του Βελιγραδίου. Και με την ευκαιρία αυτή διευρύνουμε και τη συνεργασία μας με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, άλλωστε ο στόχος είναι κοινός: να προβάλουμε την πόλη μας και τα χαρακτηριστικά της προκειμένου να προσελκύσουμε το δυνατόν περισσότερους τουρίστες», τόνισε με την ευκαιρία της κοινής συμμετοχής ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης.