Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

ΕΕΘ και Δήμος Θεσσαλονίκης μαζί στο Βελιγραδι

 Με ένα καλαίσθητο περίπτερο η Θεσσαλονίκη δίνει δυναμικό "παρών" στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βελιγραδίου!

Η έκθεση, που εγκαινιάστηκε το πρωί από τον Πρωθυπουργό της χώρας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, θεωρείται ως η σπουδαιότερη έκθεση της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στον τομέα του Τουρισμού αφού φιλοξενεί 1,100 εκθέτες από όλον τον πλανήτη, ενώ την επισκέπτονται άνω των 75,000 στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας αλλά και πολίτες!
Η Έκθεση Τουρισμού διοργανώνεται παράλληλα με τρεις ακόμη σημαντικές διεθνείς κλαδικές εκθέσεις, που υπολογίζεται ότι θα φέρουν από σήμερα έως την Κυριακή πάνω από 1 εκ. κόσμου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Βελιγραδίου! Πρόκειται για τις Εκθέσεις Οίνου και Γευσιγνωσίας, Εξοπλισμού HO.RE.CA.  και φρέσκων φρούτων και λαχανικών. 


Στη διοργάνωση το ΕΕΘ συμμετέχει υπό το σλόγκαν "Visit Thessaloniki and be sure that a professional will make you feel like home - Professionals Chamber of Thessaloniki - with 55.000 members, at your service” (“Επισκεφθείτε την Θεσσαλονίκη και να είστε σίγουροι ότι κάποιος επαγγελματίας θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν το σπίτι σας! Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης - Με 55.000 μέλη στις υπηρεσίες σας”).
"Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να δείξουμε ότι εμείς οι Επαγγελματίες αλλά και το Επιμελητήριο μας έχουμε και ρόλο αλλά και λόγο στην τουριστική προβολή της πόλης μας, καθώς εκπροσωπούμε ένα μέρος από το ανθρώπκνο δυναμικό το οποίο εξυπηρετεί τους επισκέπτες! Και πιστεύουμε ότι αυτό το δυναμικό μπορεί να αποτελέσει από μόνο του ένα στοιχείο που θα προσελκύσει τουρίστες", δήλωσε, με την ευκαιρία της Έκθεσης ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπιδης. 
Το κοινό περίπτερο αποτελεί ακόμη μία συνεργασία του ΕΕΘ με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των προσπαθειών των δύο φορέων για την τουριστική προβολή της πόλης.