Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Δήλωση Νίκου Μακρίδη για τις τελευταίες εξελίξεις στη Γανόχωρα

      Μοναδικός γνώμονας της απόφασής μου να ασχοληθώ με τα κοινά ήταν και θα είναι η προάσπιση των συμφερόντων των συμπολιτών μας. Αυτό υπερισχύει
για μένα, αυτή τη στάση εφαρμόζει καθημερινά και η δημοτική μας παράταξη «Νέα Εποχή για την Κατερίνη».
     Η «Νέα Εποχή για την Κατερίνη» ως δημοτική παράταξη παραμένει ανεξάρτητη, χωρίς πολιτικά κόμματα και σκοπιμότητες, πιστεύοντας ότι στα προβλήματα του Δήμου μας δεν χωρούν χρώματα και ιδεολογίες.
     Για το λόγο αυτό αλλά και για να μην θεωρηθεί η διαμαρτυρία των κατοίκων της Γανόχωρας, για τη κατασκευή σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων (ΣΜΑ), υποκινούμενη για πολιτικούς αλλά και ψηφοθηρικούς λόγους, κρίθηκε σκόπιμη η παραίτηση του Συμβούλου μας  της Τοπικής Κοινότητας Γανόχωρας, Σουλή Λευτέρη, θέλοντας να ασχοληθεί απρόσκοπτα στον αγώνα που μόλις ξεκίνησε.
     Με μπροστάρη τον Λευτέρη αλλά και όλους εμάς συμπαραστάτες , στηρίζουμε τις όποιες αποφάσεις των κατοίκων και συντασσόμαστε στο πλάι τους. Αυτή την ευθύνη έχω και εγώ απέναντι σε όλους αυτούς τους δημότες, να είμαι στο πλευρό τους. Δεν αναιρώ τίποτα από αυτά που είπα στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Εάν  λειτουργήσει ο ΣΜΑ (κάτι που θα προσπαθήσουμε να αποφευχθεί μέχρι τελευταία στιγμή) και δεν τηρηθούν όλα όσα η πλειοψηφία του δήμου αποφάσισε και ψήφισε, για την προστασία της υγείας των πολιτών, των καλλιεργητών, των επιχειρηματιών αλλά και της ποιότητας ζωής τους, τότε η καρέκλα δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μου.
    Κλείνοντας, θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τα εξής λόγια : «Αν δεν αντιπροσωπεύεις τους πολίτες όπως θέλουν, αν δεν φέρνεις αποτέλεσμα, αν δεν λύνονται προβλήματα, δεν υπάρχει λόγος  να προσπαθείς άλλο».

Μακρίδης Νίκος
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης
 «Νέα Εποχή για την Κατερίνη»

 Δημοτικός Σύμβουλος