Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Κοινοπραξία Αγροτικών Συνεταιρισμών «ΟΛΥΜΠΟΣ-ΠΙΕΡΙΑ»

Κοινοπραξία Αγροτικών Συνεταιρισμών «ΟΛΥΜΠΟΣ-ΠΙΕΡΙΑ»
Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους παραγωγούς της περιοχής μας



Η Κοινοπραξία Αγροτικών Συνεταιρισμών «ΟΛΥΜΠΟΣ-ΠΙΕΡΙΑ», ως πιστοποιημένος φορέας Β΄ βαθμού του Νομού Πιερίας, συνεργάζεται με τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και προχώρησε στην αναδιοργάνωση του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών Κατερίνης. Το ΚΕΑ Κατερίνης έχει μεταφερθεί στο ισόγειο του κτηριακού συγκροτήματος (Χατζόγλου 48, Κατερίνη), που στεγάζεται σε έναν χώρο άρτια εξοπλισμένο και πλήρως οργανωμένο.
Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους παραγωγούς της περιοχής μας, με διαφάνεια, και να συμβάλουμε στην παραγωγική αναδιάρθρωση του τόπου.
Δέσμευση της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και της Κοινοπραξίας Αγροτικών Συνεταιρισμών «ΟΛΥΜΠΟΣ-ΠΙΕΡΙΑ» αποτελεί η στελέχωση του νέου ΚΕΑ Κατερίνης με έμπειρο προσωπικό, το οποίο έχει προετοιμαστεί και έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα για την υποδοχή δηλώσεων ΟΣΔΕ, αλλά και για τα προγράμματα/μέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.
Το ΚΕΑ Κατερίνης δεν θα είναι απλός διαχειριστής αιτήσεων υποβοήθησης αγροτών για τη λήψη επιδοτήσεων, αλλά συνεργάτης των αγροτών σε κάθε αγροτική τους δραστηριότητα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας:23510 78658