Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Οργή και αγανάκτηση μας προξένησε η απόφαση της Δημοτικής Αρχής Κατερίνης να παραχωρηθεί χώρος  στον  υπόδικο βουλευτή της   εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ, με το πρόσχημα της βιβλιοπαρουσίασης.

Η Χ.Α  είναι κόμμα εγκληματικό γιατί έχει ως όπλο της την εγκληματική ιδεολογία  του φασισμού ναζισμού . Αυτή η ιδεολογία όπλισε το χέρι  και δολοφόνησαν το Παύλο φύσσα , την απόπειρα  δολοφονίας   στους  συνδικαλιστές στο πέραμα,  τις επιθέσεις στους  κατατρεγμένους μετανάστες. Πρωτοστατούν  στις επιθέσεις  σε βάρος των προσφύγων και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά .
Τους   ξεριζωμένους  από τους Ιμπεριαλιστικούς   πολέμους ,οι οποίοι γίνονται για το μοίρασμα των αγορών ανάμεσα στις αστικές τάξης  της Ευρώπης της Ρωσίας και της Αμερικής. Πόλεμοι για τους όποιους   η φασιστική Χ.Α. όχι μόνο δεν καταδικάζει αλλά αντίθετα  επιτίθεται να μόνιμα υποζύγια τους λαούς. Όπως αλώστε έκαναν και οι ομοϊδεάτες τους στην κατοχή  στη  χώρας μας ,οπού κυνηγούσαν τους πατριώτες και τους παρέδιδαν στους   φασίστες κατακτητές .  Ο υπόδικος υμνητής  του φασισμού και της Χ.Α  έρχεται  στην πόλη μας  για να διαλάληση την πραμάτεια    του φασισμού ναζισμού , της ξενοφοβίας  στο δημοκρατικό λαό της πόλης μας.
Καλούμε τους συνταξιούχους και όλο το λαό της Πιερίας  να απομονώσουν τους φασίστες  της ΧΑ. Να  τους στείλει  εκεί που είναι η θέση τους, στον   σκουπιδοτενεκέ  της ιστορίας ,στον αγύριστο.