Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Αποκλεισμός των εκπροσώπων της Ελληνικής Αυγής από την Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Στην  συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 5ης   Μαρτίου με θέμα    την Εκλογή Τακτικών και  Αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας
Κεντρικής Μακεδονίας, αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά η αγωνιώδης προσπάθεια όλων των δυνάμεων του «συνταγματικού» τόξου να φιμώσουν την  φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών στα όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Προκειμένου να αποτραπεί  η συμμετοχή εκπροσώπων της Ελληνικής Αυγής στην Οικονομική Επιτροπή ,χρειάστηκαν οι μεθοδεύσεις όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης , οι οποίες παράτυπα απέκλεισαν από την διαδικασία την Ελληνική Αυγή,σε αγαστή συνεργασία μεταξύ τους  ,υπό την επιδοκιμασία και της παράταξης της πλειοψηφίας. Απέδειξαν  με τον τρόπο αυτόν όλοι οι αντίπαλοί μας , το  πόσο λίγο σέβονται την λαϊκή βούληση και τους δεκάδες χιλιάδες των Ελλήνων πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας οι οποίοι  επέλεξαν την Ελληνική Αυγή ,για να τους εκπροσωπήσει .
Είναι προφανές ότι η ενδεχόμενη παρουσία εκπροσώπων της Ελληνικής Αυγής  στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα αποτελούσε σημαντική ενόχληση για τους εκπροσώπους των κομμάτων της διαφθοράς ,της διαπλοκής και του παλαιοκομματικού κατεστημένου  στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Αισθανόμαστε βαθιά ικανοποίηση κάθε φορά που βλέπουμε όλες τις αντίπαλες παρατάξεις να ενεργούν ως ένα ,σε απόλυτη σύμπλευση και ομόνοια μεταξύ τους ,προκειμένου να μας αποκλείσουν και να μας φιμώσουν ,μην έχοντας την δυνατότητα να αντιδράσουν με άλλον τρόπο στην επέλαση των Ελλήνων Εθνικιστών, τόσο σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και στην κεντρική πολιτική σκηνή.
                Η Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία αντλεί την δύναμή της από την στήριξη  των 85.000 Ελληνίδων και Ελλήνων που μας ψήφισαν το 2014 και των πολλών περισσότερων που μας υποστηρίζουν σήμερα.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει η μοναδική ελπίδα  για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω



                                                                             Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία