Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Και το ταξίδι ξεκίνησε για τον Δημήτρη Κεραηλίδη και το πρώτο του βιβλίο με τίτλο “Αθεράπευτα ερΩτευμένη”, απόλυτα επιτυχημένα και μοναδικά...

  Και να που το ταξίδι ξεκίνησε ...αθεράπευτα!
“Αθεράπευτα ερΩτευμένη” ο τίτλος του βιβλίου του Δημήτρη Κεραηλίδη στο πρώτο του βήμα στο κεφάλαιο συγγραφή μυθιστορημάτων.

Μετά την απόλυτα επίσημη πρώτη του την ημέρα των ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ στις 14 Φεβρουαρίου 2017, στη γεννέτειρα του Κατερίνη, τώρα το βιβλίο είναι και στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.


Σε μια μοναδική βραδιά, στην κατάμεστη Αστική Σχολή Κατερίνης, όπου όλοι κι ανεξαιρέτως καταχάρηκαν την ευχάριστη βραδιά, που παρουσίασε η Δημοσιογράφος Κατερίνα Τσαλού, ενώ τον συγγραφέα παρουσίασαν οι φίλοι του, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Ζαμαντζάς και ο εκπαιδευτικός Θόδωρος Σιαμάγκας…


Σε μια μοναδική, μα ...άλλης κοπής βιβλιοπαρουσίαση κατά πως ομολόγησαν όλοι όσοι ασχολούνται με το βιβλίο στο Νομό Πιερίας….
“Αθεράπευτα ερΩτευμένη” κι όποιος αντέξει.
Ένα βιβλίο 628 σελίδων, που ζει την εποχή του. Ίσως και μιαν άλλη εποχή.
Ο Άλκης και η Μελίνα μιας άλλης εποχής, μπορεί ακόμη ακόμη κι αυτής που ζούμε.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, βγάζει μια άλλη πτυχή του εαυτού του, που δεν έχει σχέση με εκείνη της μέχρι τώρα αλήθειας του δημοσίου λόγου του.

,
Ένα βιβλίο που στοχεύει ευθεία στην ψυχή του αναγνώστη, αρκεί εκείνος να έχει ...ψυχή!
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “ΟΣΤΡΙΑ”.
Για ένα ταξίδι που μόλις ξεκίνησε… Ένα ταξίδι στον κόσμο του βιβλίου, που όσοι το ζουν ξέρουν κι όσοι το μαθαίνουν …μαθαίνουν από αυτό”.