Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Η δική μας θεώρηση περί ΕΠΟ, Ελευθεριάδη, Συμεωνίδη, ΕΠΣ Πιερίας και ποδοσφαίρου

Ο κ. Ελευθεριάδης πιστεύουμε ότι σαν παράγοντας έχει πάρα πολλές δυνατότητες  - κάτι που το έχει αποδείξει εξάλλου και αναγνωρίζεται από πολλούς - αλλά
στρατηγικά ενεπλάκη με λάθος στρατόπεδο, αυτό της προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΟ, έστω κι αν αυτό δεν το είπε, ούτε το παραδέχτηκε δημόσια  ποτέ και πολύ καλά έκανε. Ο καθένας το ίδιο θα έπραττε στη θέση του, αφού είναι προτιμότερη η καθολική αποδοχή για να πετύχεις την εκλογή σου στη κεφαλή του ποδοσφαίρου, παρά η μονομερής και αμφίβολη υποστήριξη.
Ο χώρος του Ελληνικού ποδοσφαίρου δεν πείθει κανέναν ότι ήταν και παραμένει καθαρός, άρα για να επιβιώσεις σ' αυτόν, πρέπει να ξέρεις να παλεύεις με Θεούς και με δαίμονες.
Πολλοί λίγοι τα καταφέρνουν, πολλοί πιο λίγοι βγαίνουν κερδισμένοι και οι περισσότεροι (οι πιο ρομαντικοί) βγαίνουν χαμένοι.
Στην περίπτωση της ματαίωσης της υποψηφιότητας του κ. Ελευθεριάδη από τη διεκδίκηση της προεδρίας της ΕΠΟ και σύμφωνα με όσα εμείς υποθέτουμε ότι συνέβησαν, ισχύει μια σοφή λαϊκή παροιμία μας:
"Όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια...".
(Δεν μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα προς το παρόν αλλά γνωρίζοντας τους εμπλεκόμενους, αυτό μας φαίνεται πάρα πολύ πιθανό.)

Ας ελπίσουμε ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γραμμένος, ότι θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών των φίλων του ποδοσφαίρου και θα αποτελέσει εγγύηση για την επικείμενη κάθαρση του πολύπαθου ποδοσφαίρου μας.

Όσο για τον κ. Δημήτρη Ελευθεριάδη - που η αλήθεια είναι ότι πρόσφερε πάρα πολλά στο Πιερικό ποδόσφαιρο και το αναβάθμισε σημαντικά - κινδυνεύει σοβαρά να χάσει τις εκλογές της ΕΠΣ Πιερίας, εάν τυχόν τελικά αποφασίσει να είναι ο έτερος αντίπαλος του κ. Γιάννη Συμεωνίδη, ο οποίος δείχνει να είναι πλέον το φαβορί. Ένας ακόμη δυναμικός παράγοντας της Πιερίας που τάχθηκε από την αρχή ανοιχτά υπέρ συγκεκριμένου στρατοπέδου που μάχεται για την κάθαρση του ποδοσφαίρου, ρισκάροντας αρκετά στην αρχή αλλά φαίνεται ότι δικαιώνεται...
Εάν θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, ευχόμαστε ότι θα συνεχίσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την πρόοδο του Πιερικού ποδοσφαίρου, όπως έκανε ο προκάτοχός του.

Όλοι οι αγνοί φίλαθλοι θέλουμε κάθαρση, πρόοδο και πάνω από όλα δικαιοσύνη.