Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Πιερικός-Διαγόρας Σεβαστής 1-0 Συνέντευξη τύπου με δηλώσεις φωτιά!

Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
Ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας του Διαγόρα Σεβαστής, Κώστας

Παπαδόπουλος και ο προπονητής του Πιερικού, Μιχάλης Ζιώγας (και δύο ποδοσφαιριστές, ο Λευτέρης Καρατζάογλου, από το Διαγόρα Σεβαστής και ο Αλεξάντερ Σεχολάρι, από τη νικήτρια ομάδα του Πιερικού), παραθέτουν συνέντευξη τύπου και θέτουν το «δάκτυλο επί των τύπων των ήλων», μετά το τέλος του πιερικού ντέρμπι και τη νίκη των γηπεδούχων με 1-0, απαντώντας, μεταξύ άλλων, στις αποκλειστικές ερωτήσεις του δημοσιογράφου του Metrosport.gr, Nίκου Κολίτση, με δηλώσεις, αναλύσεις και ατάκες φωτιά που θα συζητηθούν, από τη διαιτησία και τη γλωσσολογική ανάλυση του λήμματος "συνένωση", μέχρι το βοηθητικό γήπεδο "μοκέτα", τους 5000 φιλάθλους και τον ύπνο τα βράδια... Η σύνδεση όλων αυτών επί της οθόνης του Metrosport.gr.

Highlights προπονητών: 
Mιχάλης Ζιώγας (Πιερικός): "Πληγώθηκε ο εγωισμός μας. Δημιουργήσαμε μία ομάδα που μοιράζει υποσχέσεις και ελπίδες για το μέλλον του Πιερικού. Μετά το Πάσχα η διοίκηση του Πιερικού θα πρέπει να κοιτάξει το επόμενο βήμα για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να ενωθούν οι δυνάμεις της Κατερίνης. Δε νοείται να μην είναι "μοκέτα" το ένα από τα τρία βοηθητικά γήπεδα απέναντι από το γήπεδο του Πιερικού για παράδειγμα. Δεν πρέπει να ξεχνά ο κόσμος του Πιερικού ότι ο κ. Σαραηλίδης, σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για τον Πιερικό και σε εποχές πολύ δύσκολες οικονομικά, μπήκε μπροστά. Έχω παίξει εδώ, ως αντίπαλος ποδοσφαιριστής και προπονητής απέναντι σε 5000 φιλάθλους και με λυπεί το γεγονός να παίζει ο Πιερικός μπροστά σε 300-400 άτομα. Το δικό μου θέμα είναι ένα άλλο θέμα".
Kώστας Παπαδόπουλος (Διαγόρας Σεβαστής): "Κάναμε το χειρότερο πρώτο ημίχρονο στο πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε στο διαιτητή, είτε είναι καλός είτε κακός". 

Highlights ποδοσφαιριστών: 
Λευτέρης Καρατζάογλου (ποδοσφαιριστής Διαγόρα Σεβαστής): "Στις κακές μας μέρες, που είναι λίγες, δεν κερδίζουμε βαθμούς. Η ήττα είναι πάντα ήττα. Εγώ προσωπικά, όταν χάνω, δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ". 
Αλεξάντερ Σεχολάρι (Πιερικός): "H πιο μεγάλη ευκαιρία που χάσαμε ήταν η δική μου" (respect για την ειλικρίνεια!)

Σε εικόνα και ήχο επαγγελματικής ποιότητας.



Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com