Τρίτη 11 Απριλίου 2017

1ο Across Country Club Hotel & Suites Charity Gala Fashion Show 2017

Το «1ο Across Country Club Hotel & Suites Charity Gala Fashion Show 2017» είναι γεγονός. To Καρπενήσι γιορτάζει και φιλοξενεί την κυρία
Κρίστι Κρανά διευθύντρια του Cristi Academy και Cristi Models Agency σε μια βραδιά σταθμό για την περιοχή. Δέκα μοντέλα από την γνωστή σχολή Cristi Models Agency, θα φορέσουν ρούχα από Έλληνες σχεδιαστές και επαγγελματίες του χώρου, που θα παρουσιαστούν σε μια βραδιά κοινωνικής ευθύνης στο υπερπολυτελές Across Country Club Hotel & Suites στις 22 Απρίλιου 2017 και ώρα 19:00 στο Καρπενήσι

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι καθαρά φιλανθρωπικός. Με όπλο την ομορφιά και την υψηλή ραπτική στην Ελλάδα ευελπιστούμε να επιτελέσουμε το φιλανθρωπικό μας έργο.
Ο όμιλος Across Hotels & Resorts στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης του, ξεκινά μια δράση όπως κάθε χρόνο σε μια διαφορετική περιοχή της Ελλάδος, να πραγματοποιεί μια εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στα ξενοδοχεία διαχείρισης του.

Φέτος στο νεότερο απόκτημα του ομίλου το Across Country Club Hotel & Suites στο Καρπενήσι στηρίζουμε το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου. Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» στοχεύει στην κάλυψη πρωτογενών αγαθών επιβίωσης αναξιοπαθούντων πολιτών του Δήμου. Η κάλυψη αυτή συνήθως πραγματοποιείται με την παραχώρηση δωρεάν τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, γάλα, λάδι, ζάχαρη , καφέ, αλεύρι, απορρυπαντικά κ.α.) σε κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες από εταιρείες και επιχειρήσεις με τη μορφή χορηγίας ή δωρεάς αλλά και με την προσωπική συμβολή όλων αυτών που θέλουν να προσφέρουν.

Ο Όμιλος ACROSS ιδρύθηκε στα τέλη του 2008 και στη μέχρι σήμερα πορεία του έχει καταφέρει να εισχωρήσει δυναμικά στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων και ειδικά στο μάνατζμεντ των ξενοδοχειακών μονάδων. Τα στελέχη του ομίλου διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία και οι 4 άξονες δραστηριότητας του ομίλου είναι: Την διαχείριση ξενοδοχείων της ACROSS Hotels and Resorts των ιδιοκτήτων ή μη μονάδων, την διαχείριση επισιτιστικών επιχειρήσεων της ACROSS Restaurants, η παροχή εφαρμοσμένης ξενοδοχειακής εκπαίδευσης της ACROSS Hotel Academy, η συμβουλευτική υποστήριξη τουριστικών και λοιπών επιχειρήσεων της ACROSS Consulting.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν αφιλοκερδώς η κυρία Κρίστι Κρανά και αναμένεται να την παρακολουθήσουν πλήθος συμπολιτών μας από την ευρύτερη περιοχή, που με την παρουσία τους θα βοηθήσουν την προσπάθεια μας.

Ο κόσμος της μόδας και του Modeling είναι ένας λαμπερός αλλά ταυτόχρονα και πολύ απαιτητικός χώρος. Η Κρίστι Κρανά τα τελευταία 20 χρόνια δημιούργησε μια ακαδημία, όπου κορίτσια και αγόρια, μαθαίνουν όλα τα βήματα εξέλιξης, τις προϋποθέσεις αλλά και τις απαιτήσεις που πρέπει να πληρεί ένα υποψήφιο μοντέλο για να πραγματοποιήσει μια επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Από την Κρίστι Κρανά, έχουν αναδειχθεί κάποια από τα πιο αναγνωρισμένα μοντέλα σε ελληνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο τα οποία συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους σε παγκοσμίου φήμης πασαρέλες.

Η κοινωνική σας συνεισφορά για την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης ανέρχεται στα 6,00€. Όσοι επιθυμείτε να συμβάλλετε στην στήριξη της εκδήλωσης και του κοινωνικού παντοπωλείου, υπάρχει και πρόγραμμα χορηγιών με ανταποδοτικά οφέλη.     

Για περισσότερες πληροφορίες και υλικό παρακαλώ επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό οργανισμό Argo Travel και τον κύριο Άγγελο Σαμόλη E-mail:a.samolis@argotravel.com Τηλέφωνο Επικοινωνίας:  +302111803020 Φαξ: +302103238078 Κινητό: +30 6936948717.