Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Άπαντες παρόντες στον Αιγινιακό - Με 22 παίκτες κατεβαίνει σήμερα για τον «τελικό» με τον Πανελευσινιακό

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αιγινιακού, ενόψει του σημαντικού αγώνα της Μ. Πέμπτης (13/04, 16:00) απέναντι στον
Πανελευσινιακό, για την 26η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, ένα παιχνίδι το οποίο, αν όλα πάνε καλά για τους γηπεδούχους, θα τους απομακρύνει για τα καλά από την ουρά της βαθμολογίας και θα τους φέρει πολύ κοντά στον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. 

Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει πως η προπόνηση της ομάδας της Βόρειας Πιερίας αναλώθηκε στην τακτική, με τον τεχνικό του Αιγινιακού, Γιάννη Βλάχο,  να βλέπει, τόσο τον Εφρέμ Γιοσανγκίμ, όσο και τον Νίκο Μήλιο, να προπονούνται κανονικά, θέτοντας εαυτούς στην διάθεση του προπονητή τους, ενόψει της αναμέτρησης της Μ. Πέμπτης (13/04). Έτσι, o Βλάχος υπολογίζει και στους 22 ποδοσφαιριστές του, από τους οποίους καλείται να «κόψει» τέσσερις, για την τελική 18αδα, με επικρατέστερους τους Ρανγκέλοφ, Παντεκίδη, Τοπαλίδη και Παπαδόπουλο.
Αναλυτικά οι 22 του Γιάννη Βλάχου:
Τόλιος, Καραγκιόζης, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη, Μουκίδης, Μπουρντουζάν, Τσολακίδης, Γκατσολάρι, Μήλιος, Σκραπάρας, Φασίδης, Γιοσανγκιμ, Αντωνιάδης, Ρανγκέλοφ, Παντεκίδης, Τοπαλίδης, Παπαδόπουλος.


https://www.footballleaguenews.gr/