Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - Διανομή επισιτιστικής βοήθειας 5 και 6 Απριλίου στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Βέροιας ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 5 και Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, πρόκειται να πραγματοποιήσει διανομή, Τυροκομικών(Φέτα τυρί, ημίσκληρο τυρί
και ημίσκληρο τυρί σε φέτες)και Ειδών Παντοπωλείου στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ΤΕΒΑ».


Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο Συνεταιρισμό COSMOS, τέρμα Γεωρ. Κονδύλη Μακροχώρι – Βέροιας, την Τετάρτη 5-04-2017  και ώρες  10:00π.μ. έως 17:00μ.μ. και την Πέμπτη 6-04-2017 και ώρες 09:00π.μ. έως 17:00μ.μ..

Τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι ωφελούμενοι.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με sms για το σημείο διανομής που θα προσέλθει ο καθένας.
Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο, απ’ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α του.
Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.
ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.