Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;

Τι ήθελα και το ανάρτησα χθες το πρωί, μάλλον πρόκειται για διαβολική σύμπτωση!!!! Χθες το βράδυ λοιπόν στην κεντρική εκδήλωση-συνεστίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας είχαμε εξελίξεις. 
Στην εκδήλωση παρέστησαν πλήθος θεσμικών, Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχης, Βουλευτές, Πολιτευτές κλπ Αυτοδιοικητικοί όπως φυσικά και ο Δήμαρχός μας Σάββας Χιονίδης. 
Θα μου πείτε και λοιπόν που είναι το νέο ή το περίεργο; 
Τα περίεργα λοιπόν είναι τα ακόλουθα: Δεν τον εκφώνησαν καθόλου. Δεν κάθισε στο κεντρικό τραπέζι, αλλά στα πέριξ και τέλος, αντιθέτως με την συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ που πήγε πρώτος και έφυγε τελευταίος, χθες "τίμησε με την παρουσία του" ελάχιστα το κόμμα που τον ανέδειξε και τον στήριξε σε όλες του τις εκλογικές αναμετρήσεις. Έτσι όταν έφυγε, εμφανώς εκνευρισμένος στάθηκε σε τραπέζι διεκδικητού του και απευθυνόμενος στους παρευρισκομένους φώναξε δυνατά τρεις (3) φορές ώστε να τον ακούσουν όλοι "έχουμε Δήμαρχο;" και αποχώρησε. 
Φίλε Σάββα και παλιέ συναγωνιστή θα σου λύσω εγώ την απορία σου. 
Σαφέστατα και έχουμε εσένα Σάββα ως Δήμαρχο για άλλα δύο χρόνια. Τώρα ποιος κάνει κουμάντο ή τον Δήμαρχο δε ξέρω για να πάρω όρκο. Επίσης πιστεύω πως ακόμη δεν αμφισβητείσαι εκ των έσω, εξακολουθείς "να ελέγχεις" ακόμη τους περισσότερους. Όμως στις επόμενες εκλογές ΔΕΝ θα είσαι Δήμαρχος και όπως "of the records" λέγεται και ακούγεται δεν θα έχεις και την κομματική στήριξη. 


Φιλικά
Γιώργος Φουστάνης