Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ!

Ο Αιγινιακός είναι εδώ!

Ο Αιγινιακός νίκησε 2-0 τον Κισσαμικό και έκανε βήμα παραμονής.
Η ομάδα του Γιάννη Βλάχου, έπειτα από δύο σερί εκτός έδρας ήττες, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Επικράτησε 2-0 του Κισσαμικού στο Αιγίνιο και ανέβηκε στην 15η θέση έχοντας 21 βαθμούς, ισόβαθμη με την Καλλιθέα. Σκόραραν οι Ζούρκος (37’), Τσολακίδης (81’), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Μπουρντουζάν στο 21’. Από την άλλη, ο Κισσαμικός γνώρισε την 9η εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα σε συνολικά 12 ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής μακριά από το σπίτι του.
Ο Κισσαμικός μπήκε δυνατά στο ματς, έχασε ευκαιρίες με τον Μαρτίνεθ στο 3’, 28’ και τον Γκούμα στο 20’, όμως η γηπεδούχος ομάδα ισορρόπησε μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Είχε την πιο κλασική ευκαιρία στο 21' με το οριζόντιο δοκάρι στο σουτ του Μπουρντουζάν και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με το σουτ του Ζούρκου στο 37’.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Αιγινίου θέλησε να διαφυλάξει το υπέρ του σκορ, που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο. Σε μία από τις ελάχιστες φάσεις που έγιναν, έκανε δύο τα τέρματά της με το πλασέ του Τσολακίδη στο 81’. Από την άλλη, οι Κρητικοί επιχείρησαν να σημειώσει κάποιο γκολ, ωστόσο δεν ήταν απειλητικοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ- ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: 2-0

ΣΚΟΡΕΡ: Ζούρκος (37’), Τσολακίδης (81’)

ΔΟΚΑΡΙ: Μπουρντουζάν (21’)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης (85’ Σκραπάρας), Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος (77’ Γκατσολάρι), Μουκίδης, Φασίδης (69’ Παπουτσογιαννόπουλος), Ζγκούρη, Μπουρντουζάν.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Μαρτίνεθ, Παντελάκης, Μπουγαΐδης (69’ Μάντζης), Κίκε (46’ Νικόλτσης), Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Μίλιτς, Γκούμας, Στογιάνοφ (77’ Θέος).

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Χ. Τίκας (Καρδίτσας), Μανασής (Τρικάλων)