Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Ο Γιάννης Νιώπας ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με την υπόθεση εξόφλησης του Γρηγόρη Κυζιρίδη

Αναστάτωση προκάλεσε στον Αιγινιακό η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που αφορούσε σε επιβολή ποινής για οφειλή στον Γρηγόρη Κυζιρίδη. Το FL
News επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας της βόρειας Πιερίας και ο ίδιος κατέστησε σαφές ότι ο μόνος που δεν φταίει είναι ο ίδιος και η ΠΑΕ. Τόνισε ότι εξόφλησε τον ποδοσφαιριστή τη Μεγάλη Δευτέρα, έθεσε στη διάθεσή μας το αποδεικτικό, και υποστήριξε ότι δύο ημέρες αργότερα έφτασε απόδειξη πληρωμής με ημερομηνία 12/04.


Αναλυτικά ο Γιάννης Νιώπας δήλωσε στο FL News:
«Τη Μεγάλη Δευτέρα, δύο ημέρες πριν τη δικάσιμο πήγα στην τράπεζα και κατέθεσα το υπόλοιπο των 2.000 ευρώ. Μάλιστα, πριν προχωρήσω στην κατάθεση, ρώτησα τον Γρηγόρη Κυζιρίδη αν προτιμούσε τα χρήματα σε ρευστό. Μου απάντησε αρνητικά και έτσι τα έβαλα στην τράπεζα. Ακολούθως του τηλεφώνησα τρεις φορές, τον ενημέρωσα ότι τα λεφτά μπήκαν και του ζήτησα να ενημερώσει τον κύριο Αλαφραγκή, ώστε να μη δικαστεί η υπόθεσή του.
Εν τέλει ο Κυζιρίδης μου είπε ότι δεν τον εντόπισε στο τηλέφωνο, ότι τον ενημέρωσε με μήνυμα για την κατάθεση και εκείνος του απάντησε «οκ». Από εκεί και πέρα το θέμα το θεώρησα λήξαν. Τη Μεγάλη Τετάρτη βλέπω την ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ότι η υπόθεσή του δικάστηκε. Επικοινώνησα με τον ποδοσφαιριστή και εκείνος μου επανέλαβε ότι τον ενημέρωσε και του ζήτησε να μη δικαστεί η υπόθεση.
Ξαφνικά τη Μεγάλη Τετάρτη μου ήρθε με φαξ απόδειξη εξόφλησης με ημερομηνία 12/04, ενώ εγώ εξόφλησα τον ποδοσφαιριστή τη Μεγάλη Δευτέρα 10/04. Το απόκομμα από την Τράπεζα Πειραιώς είναι στη διάθεση όποιου το ζητήσει. Εξεπλάγην με αυτή την εξελιξη, γιατί είχα εξοφλήσει δύο ημέρες νωρίτερα. Αυτό μας γέννησε ερωτηματικά και θεωρούμε ότι κάτι πήγε στραβά. Ο μόνος, πάντως, που δεν φταίει είναι ο Αιγινιακός. Θα πρέπει την επόμενη φορά να προσέχουμε να μη γίνονται τέτοια λάθη από όπου κι αν προέρχονται».