Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Αυτοσκοπός η νίκη για τον Αιγινιακό

Σαν τελικό βλέπουν στον Αιγινιακό το ματς με τα Χανιά
Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδι της σεζόν καλείται να δώσει το απόγευμα της
Κυριακής (30/04, 17:00) ο Αιγινιακός, απέναντι στα Χανιά, για την 28η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας της Βορείου Πιερίας, βλέπουν το ματς κόντρα στους Κρητικούς ως «must win», καθώς έτσι θα παραμείνουν για ακόμα μία εβδομάδα πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο τους 36 πόντους που θεωρείται ως το όριο παραμονής στην κατηγορία, περιμένοντας, παράλληλα, κάποιο στραβοπάτημα των ομάδων που υπολείπονται βαθμολογικά. 
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Βλάχος, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News έδωσε μεγάλη έμφαση στα στημένα, κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, γνώριζε πως δεν θα μπορεί να υπολογίζει, ενόψει της αναμέτρησης με τα Χανιά, τόσο στον Βαγγέλη Σκραπάρα, που έχασε τις προπονήσεις ολόκληρης της εβδομάδας, λόγω ίωσης, όσο και στον Γιάννη Τσολακίδη, που εκτίει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του. Ως εκ τούτου, την αποστολή του Αιγινιακού καταρτίζουν 21 παίκτες, από τους οποίους καλείται να «κόψει» τρεις για την τελική 18αδα.
Αναλυτικά η αποστολή του Αιγινιακού:
Τόλιος, Καραγκιόζης, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη, Μουκίδης, Μπουρντουζάν, Κυριλλίδης, Γκατσολάρι, Φασίδης, Αντωνιάδης, Ρανγκέλοφ, Τοπαλίδης, Παπαδόπουλος, Μήλιος, Παντεκίδης, Γιοσαγκίμ.