Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

H αντεπίθεση του Αιγινιακού - Όλα για όλα με Καλλονή στη Λέσβο

Ο Αιγινιακός κάλυψε διαφορά επτά πόντων και... έπιασε την Καλλιθέα. Κάρτες ο Τσολακίδης.
Ζωντανός στη μάχη της σωτηρίας είναι ο Αιγινιακός μετά τη νίκη του απέναντι στον Κισσαμικό. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας παρότι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και το νεανικό ρόστερ έχει το ψυχολογικό βάρος της παρουσίας σε τροχιά υποβιβασμού εδώ και 13 αγωνιστικές, μπόρεσε να καλύψει διαφορά επτά πόντων μέσα σε πέντε αγωνιστικές.
Από το φινάλε του πρώτου γύρου έως και τη 19η στροφή οι «κυανόλευκοι» έβλεπαν τη σωτήρια 14η θέση να απέχει επτά πόντους. Παρόλα αυτά μετά την επικράτηση σε βάρος του Κισσαμικού και την ταυτόχρονη ήττα της Καλλιθέας από τη Λαμία, ο Αιγινιακός έπιασε την ομάδα της βόρειας Πιερίας στη 14η θέση.
Κομβικής σημασίας, βέβαια, είναι τα προσεχή παιχνίδια, καθώς ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή και η εντός με τον Πανελευσινιακό. Το θετικό για τον τεχνικό, Γιάννη Βλάχο είναι ότι δεν προέκυψαν τραυματισμοί, ενώ ο Γιάννης Τσολακίδης συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και την Τρίτη (04/04) θα αποφασιστεί πότε θα εκτίσει την ποινή του(Διαβάστε ρεπορτάζ εδώ).

«Εξάποντο» σωτηρίας ψάχνουν στον Αιγινιακό

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Αιγινιακού, ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Καλλονή. Η ομάδα της Βόρειας Πιερίας βρίσκεται στην 14η θέση, ισόβαθμη της Καλλιθέας με 21 πόντους και κάθε βαθμός από εδώ και πέρα θα είναι υπερπολύτιμος, στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.
Οι ιθύνοντες της ομάδας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News,  εμφανίζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (09/04, 16:00), καθώς γνωρίζουν πως ενδεχόμενη νίκη θα ισοδυναμεί με… εξάποντο, αφού θα τους φέρει στο +5 από την ομάδα της Λέσβου. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, το… μαξιλαράκι ασφαλείας του Αιγινιακού είναι οι 36 πόντοι,  τους οποίους ελπίζουν να φτάσουν, εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους και λογικά θα αποδειχθούν αρκετοί για να τους κρατήσουν και την νέα σεζόν στην Stoiximan.gr Football League.
Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, οι παίκτες της ομάδας πραγματοποίησαν μίνι εργομετρικές εξετάσεις, ενώ στην συνέχεια η προπόνηση πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα, με τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Βλάχο, να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.
Η αναχώρηση της ομάδας για την Λέσβο, θα γίνει ακτοπλοϊκώς το Σάββατο (08/04), με την αποστολή να επιστρέφει αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Κυριακής (09/04), αεροπορικώς, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος ξεκούρασης, καθώς ακολουθεί νέο παιχνίδι, την Μ. Πέμπτη (13/04) απέναντι στον Πανελευσινιακό.