Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ο ευρωβουλευτής Χρυσής Αυγής Γεώργιος Επιτήδειος στην Χρυσή Αυγή Πιερίας, - Πέμπτη 25 Μαΐου

 Σημαντική επίσκεψη του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Στρατηγού Γεώργιου Επιτήδειου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας, την Πέμπτη 25 Μαΐου. Ο
συναγωνιστής Επιτήδειος άφησε άριστες εντυπώσεις με την ευφυΐα του, την γλυκύτητα του λόγου του, τις καθαρές εθνικιστικές του ιδέες και την φλόγα στην καρδιά για την Πατρίδα και το Έθνος.


 Στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία του μπροστά σε πλήθος συναγωνιστών που κατέκλυσαν τα γραφεία, αναφέρθηκε στο έργο του κινήματος στην Ευρωβουλή. Από την ώρα που η Χρυσή Αυγή βρέθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τους εκλεγμένους της βουλευτές, άλλαξε το κλίμα και το ύφος με το οποίο η χώρα μας διεκδικεί τα δίκαιά της στην Ευρώπη. Ως τότε οι ευρωβουλευτές των άλλων κομμάτων σχεδόν περνούσαν απαρατήρητοι καθώς το μόνο που έκαναν ήταν να δέχονται ό,τι τους επέβαλαν οι Ευρωπαίοι. Οι Χρυσαυγήτες ευρωβουλευτές όρθωσαν το ανάστημά τους και τόλμησαν να υπερασπιστούν τα δίκαια της Ελλάδος. Απαίτησαν τα Σκόπια να μην ονομάζονται ΄΄Μακεδονία΄΄ όπως οι άλλοι ευρωβουλευτές το άφηναν να γίνεται, και έκαναν γνωστά στους Ευρωπαίους όλα τα εθνικά θέματα της χώρας.


Έκανε αναφορά και στο κλίμα που επικρατεί στην Ευρωβουλή από τους θιασώτες της παγκοσμιοποίησης και των τραπεζών, οι οποίοι με κάθε τρόπο προσπαθούν να φτωχοποιήσουν την Ελλάδα και την Ευρώπη, να επιβάλλουν μείωση του πληθυσμού και την αντικατάστασή του από αλλόφυλους Αφρικανούς και Ασιάτες εποίκους. Η παγκοσμιοποίηση που προωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση (εκτός των εθνικιστικών κομμάτων) προσπαθεί να καταστρέψει τις ευρωπαϊκές κοινωνίες , τα ήθη, τις αξίες και να δημιουργήσει μία μάζα ανθρώπων χωρίς αξίες και ιδανικά, μια μάζα ανθρώπων φερμένων από κάθε μεριά του πλανήτη στην Ευρώπη.
Τέλος ο στρατηγός αναφέρθηκε εκτενέστατα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, τα νέα δεδομένα επί διακυβέρνησης Ερντογάν και τη σημασία των συνεχών τουρκικών παραβιάσεων. Στη συνέχεια ο συναγωνιστής Επιτήδειος απάντησε σε δεκάδες ερωτήσεις του κοινού και η βραδιά τελείωσε όπως πάντα με τον εθνικό ύμνο.