Σάββατο 27 Μαΐου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ/Σ ΤΗΣ Α.Ε. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΤΣΑ

            Όπως είναι γνωστό,  η ομάδα της Α.Ε. Ποσειδώνα Νέων Πόρων  θα δώσει την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 τον 2ο αγώνα  κατάταξης στην προσπάθεια της  να επιτύχει την άνοδο της στο πρωτάθλημα της Football league 2 με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕ Καρίτσας. Ως γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα αυτού ορίστηκε με απόφαση της Επιτροπής διεξαγωγής πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας το γήπεδο του Βατανιακού.

           Για την  επιλογή του γηπέδου διεξαγωγής του αγώνα αυτού κλήθηκε από την ΕΠΣ Πιερίας τόσο η ομάδα μας όσο και η ομάδα της ΑΕ Καρίτσας προκειμένου να  συμμετέχουν με τα μέλη της Επιτροπής διεξαγωγής πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας σε προκαθορισμένη συνάντηση, η οποία έλαβε χώρα στα γραφεία της ΕΠΣ Πιερίας την Τρίτη 23 Μάιου 2017.  Και ενώ, λοιπόν,  όλα τα μέρη προσήλθαν κανονικά στην προκαθορισμένη συνάντηση, με μεγάλη έκπληξη  άκουσαν τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας και Πρόεδρο της Επιτροπής διεξαγωγής πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας και πρώην Πρόεδρο της ομάδας της Καρίτσας, κ. Αστέριο Τόκα, να τους ανακοινώνει, χωρίς καν να τους δοθεί ο λόγος, ότι ορίζει ως γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα αυτού, το γήπεδο του Βατανιακού. 
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι λόγω του γεγονότος ότι η Αστυνομία Λιτοχώρου δεν συναίνεσε στην διεξαγωγή του αγώνα στο γήπεδο του Λιτοχώρου και λόγω του γεγονότος ότι στο γήπεδο του Πιερικού (Ά ΔΑΚ) διοργανώνεται παιδικό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ και χωρίς να ακούσει τις απόψεις των συμμετεχόντων τους ανακοίνωσε απλώς την επιλογή του.

Η ομάδα της ΑΕ Ποσειδώνα, αμέσως δια του εκπροσώπου της, αντέδρασε και  ανέφερε στον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής ότι κακώς τους κάλεσαν για να τους ανακοινώσουν  μια προειλημμένη απόφαση και τους πρότεινε ως εναλλακτική λύση διεξαγωγής του αγώνα είτε το γήπεδο Λιτοχώρου είτε το γήπεδο του Πιερικού( Α΄ΔΑΚ) και ως ώρα έναρξης  του αγώνα την 8η βραδινή.

          Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΣ Πιερίας απαντήστε στο φίλαθλο κοινό:

Α) Υποβάλλατε γραπτό αίτημα τόσο στην Αστυνομία Λιτοχώρου όσο και στον Δήμο Κατερίνης για την διεξαγωγή του αγώνα στα γήπεδα του Λιτοχώρου και του Πιερικού;

Β) Για ποιον λόγο και με ποια κριτήρια επιλέξατε το γήπεδο του Βατανιακού, το οποίο αφενός δεν έχει διακριτό χώρο φιλοξενίας των φιλάθλων και των δύο ομάδων και αφετέρου δεν συνάδει με γήπεδο για την διεξαγωγή ενός αγώνα-γιορτή του ποδοσφαίρου;

Γ) Για ποιόν λόγο αποφασίσατε με αντιδημοκρατικό τρόπο για το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα, τρόπος ο οποίος δεν συνάδει με την λειτουργία ΕΠΣ;

Δ) Εάν στον αγώνα αυτό δεν συμμετείχε η ομάδα της ΑΕ Καρίτσας θα επιδεικνύατε την ίδια συμπεριφορά;

   Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΣ Πιερίας συνειδητοποιήστε ότι πλέον δεν πρέπει να συμπεριφέρεστε ως Πρόεδρος της ΑΕ Καρίτσας αλλά ως Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας.

   Αγαπητά μέλη της ΕΠΣ Πιερίας συνειδητοποιήστε ότι το Πιερικό ποδόσφαιρο σας τίμησε προκειμένου  να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στην ΕΠΣ Πιερίας και όχι στην ΕΠΣ Καρίτσας.