Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Και τυπικά παίκτες του Αιγινιακού οι Σπύρος Βλάχος - Γιάννης Δωματάς/ Ευχαριστίες Σβαρνόπουλου

Στο ρόστερ του Αιγινιακού ανήκουν και τυπικά οι Σπύρος Βλάχος - Γιάννης Δωματάς, για τους οποίους είχατε ενημερωθεί στο
 Fl News. Ο πρώτος είναι γεννημένος στις 19 Ιανουαρίου 1996 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιζε στον Φωστήρα (20 συμμετοχές, 1 γκολ). Παλαιότερα ήταν στην ακαδημία του Ατρόμητου. Μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας, αριστερό μπακ - χαφ, αλλά και ως 6άρι και 8άρι.
Ο δεύτερος είναι 25χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου, πραγματοποιώντας 24 συμμετοχές με δύο τέρματα, ενώ είχε ακόμα μία συμμετοχή για τον θεσμό του κυπέλλου. Εκτός από την ομάδα του Βόλου, ο Δωματάς, κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί τόσο στον Εργοτέλη, όσο και στον Πανσερραϊκό.
Το συμβόλαιό του, παράλληλα, ανανέωσε ο Θωμάς Παπαδόπουλος. Ο 21 ετών μέσος (γεννημένος στις 24/03/1996), έπαιξε πέρυσι σε 13 παιχνίδια στη Football League.
Ο Θωμάς Σβαρνόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για όλο το προσωπικό στον Αιγινιακό.
Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Αιγινιακός, Θωμάς Σβαρνόπουλος (δεξιά στη φωτ.), εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το προσωπικό στην ομάδα και για τον τρόπο που δουλεύει, λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Συγκεκριμένα, ανέφερε στο Fl News:
«Είμαι υπερήφανος για το προσωπικό στα γραφεία και για όλους γύρω από την ομάδα. Όπως τον κύριο Νιώπα που τρέχει για να καταθέσουμε όλα τα χαρτιά για το κυριακάτικο ματς Κυπέλλου με τη Βέροια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ».