Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Και το 2018 κοντά στην ομάδα, (όπως γινόταν όλο το 2017) θα είναι ο Σ.Φ.ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983

 Μια χρονιά μας αφήνει. Μια χρονιά πολύ γεμάτη για τον Σύνδεσμό μας.
Με εκδρομές σε όλα τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια μέσα και έξω,


Στα ντερμπι και σε πολλές γωνίες της Ελλαδας. Με σημαντικα γεγονοτα για τον Συνδεσμο μας που βαδιζει παντα συμφωνα με τις αρχες και τα ιδανικα μας,της ΙΔΕΑΣ ΑΕΚ!!!


Εχουμε μαθει να αγωνιζομαστε για την ΑΕΚΑΡΑ μας και να προσφερουμε. Δεχομαστε καθημερινα με πολλους τροπους την αναγνωριση, την εκτίμηση και την αγαπη πολλων ΕΝΩΣΙΤΩΝ απο παντου. Ελλαδα και πολλα μερη απο το εξωτερικο.Τους ευχαριστουμε ολους μεσα απο την καρδια μας.
Και ακομη περισσοτερο τα ξενιτεμενα αδερφια μας,τα παιδια του Συνδεσμου που ζουν στο εξωτερικο.


Ειχομαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ. Ενωμενοι ολοι μαζι να την οδηγησουμε στην κατακτηση τιιτλων. Και προπάντων να αγκαλιασουμε την ομαδα με μεγαλη παρουσια του κοσμου μας στα εντος εδρας παιχνιδια.


Το 2018 ξεκιναει και θα μας βρει να συνεχιζουμε σταθερα και αμειωτα την προσπαθεια μας. Την Τεταρτη 3 Ιανουαριου και ωρα 7.30μ.μ εχουμε την κοπη πιτας στα γραφεια μας.
Οπως καθε χρονο οι μικροι Ενωσιτες θα εχουν την δικη τους ξεχωριστη πιτα και θα παρουν δωρακια ΑΕΚ προσφορα του Συνδεσμου. Ο τυχεροι που θα βρουν τα φλουρια απο τις 2 πιτες των μεγαλων και μικρων θα εχουν ξεχωριστα δωρα.


Την Παρασκευη 19 Ιανουαριου εχουμε την ετησια εκδηλωση μας (παραμονη του αγωνα στην Λαρισα). ΒΡΑΔΙΑ ΑΕΚ στο ''ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ''.
Ηδη εχουμε αρχισει την διαθεση των 200 προσκλησεων.


Κοντα μας θα ειναι προς το παρόν ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ. Ενα ΚΟΣΜΗΜΑ της οικογενειας ΑΕΚ. Ενας ανθρωπος με τεραστια πολυετή προσφορα στην ΑΕΚ.
Το δακρυ της χαρας μας και της πικρας. Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΑΤΟΣ που με την δουλεια του και το επιπεδο του, μας κανει υπερηφανους.
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ. Η ψυχη οργανωσης της ομαδας.


Η εκδηλωση θα ειναι πολυ ζεστη θα ειναι οικογενεια Συνδεσμου, οικογενεια ΑΕΚ. Οι προσκλησεις διατιθενται. Κοστιζουν 17€ και περιλαμβανουν πληρες μενου,απεριοριστο κρασι και ελευθερα αναψυκτικα. Η διασκεδαση θα απογειωθει με το υπεροχο live πρόγραμμα!!!


Για τον αγωνα με την Ντιναμο Κιεβου στο Ο.Α.Κ.Α Διοργανωνουμε εκδρομη με ενα διορωφο και δυο 52αρια πουλμαν. Εχουμε ξεκινησει με τις λιστες συμμετοχων.


Εχουμε ετοιμο προγραμμα για γκρουπ 25 ατομων για Κιεβο (4 ημερες 21-24/2) και πρεπει με τις συμμετοχες και τις προκαταβολες οσοι ενδιαφερονται να κινηθουν εγκαιρα.


Για πληροφοριες και συμμετοχες των εκδρομων μας τηλεφωνα επικοινωνιας 2351037727 και 6937163105..


Για την στηριξη του Συνδεσμου διαθετουμε το φουτερ μας με κουκουλα,το ημερολογιο μας,τις ατζεντες μας και το κασκολ μας σε κιτρινο και μαυρο΄.


ΣΤΗΝ ΓΗ ΔΕΝ ΠΑΤΑΜΕ !!!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΠΕΤΑΜΕ!!!