Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Η παράσταση Stand-up comedy, «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου», έρχεται στην Κατερίνη!

Ένας εκ των παλαιότερων κωμικών της Ελλάδας, ο Νικόλαος Λουκάς και δύο ανερχόμενοι κωμικοί από την Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Κυριαζίδης
και ο Χρήστος Καλαϊτζίδης ξεκινούν για ένα Stand Up Comedy Tour στην Βόρεια Ελλάδα. Η Κατερίνη αποτελεί τον πρώτο σταθμό ενός tour που πρόκειται να μοιράσει αστείρευτο γέλιο και διασκέδαση. Την Τετάρτη, 25/4/2018, στις 9.30, στο rock bar «Κερί»,  τρεις κωμικοί έρχονται για να κλέψουν τις εντυπώσεις.
Νικόλαος Λουκάς
Μέλος και συνιδρυτής μιας εκ των πρώτων στανταπικών ομάδων της Θεσσαλονίκης, κάνει Stand Up Comedy από το 2010 και εμφανίζεται όπου τον φωνάξουν, γιατί ούτε το χρήμα, ούτε τη δόξα μισεί .Τον Μάιο του 2016 παρουσίασε την πρώτη του σόλο παράσταση στο Μαιευτήριο Comedy Club με τίτλο «Sex, Drugs and Stand Up Comedy». Ψηλός, αφοριστικός, προκλητικός, αυτοκριτικός, ισοπεδωτικός, φαρμακερός, πικρόχολος μα και συνάμα ξεκαρδιστικός με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Νίκος Λουκάς – ο ψηλότερος ίσως κωμικός της χώρας – είναι ο άνθρωπος που λατρεύουν οι απανταχού γκρινιάρηδες!
Δημήτρης Κυριαζίδης
Ξεκίνησε το Stand Up Comedy πριν 2μιση χρόνια. Σπουδάζει φυσική στα Γιάννενα, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια μένει στην Θεσσαλονίκη όπου και ασχολείται αποκλειστικά με το Stand Up Comedy. Τα κείμενά του πηγάζουν από την καθημερινότητά του και το περίεργο μυαλό του.
Χρήστος Καλαϊτζίδης
Ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό (αλήθεια είναι), αλλά έψαχνε και άλλους τρόπους για να προκαλεί γέλιο, γι’ αυτό και ασχολείται με το Stand Up Comedy εδώ και 2 χρόνια. Έχει λάβει μέρος σε παραστάσεις στην Θεσσαλονίκη καθώς και σε πολλές άλλες πόλεις.
Περίεργες ιστορίες, ορθογραφικά λάθη, συμβίωση με κατοικίδια, Γιαννιτσά, υπερατλαντικά ταξίδια, εγχειρήσεις, περιβαλλοντολογικές ανησυχίες, χορός, ελληνική οικογένεια, αυτά και πολλά άλλα θα αναφερθούν, θα συζητηθούν και θα αναλυθούν σε μια παράσταση «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου».
 Προσοχή! Η παράσταση δεν εμπεριέχει clown!