Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΘΕΑΤΡΟ ΜΩ - STAND UP COMEDY “Πόσο Μόνος Είναι Αυτός Ο Μάκης¨

Πόσο Μόνος είναι αυτός ο Μάκης
A stand-up comedy Show
Παναγιώτης Κούδας

Μια παράσταση που καταπιάνεται με όλα τα σημαντικά θέματα της ανθρώπινης ύπαρξης. Χωρίς καμία δόση υπερβολής, αυτή η παράσταση είναι ότι πιο σημαντικό θα δείτε στην ζωή σας.
Εντάξει υπάρχει μια μικρή δόση υπερβολής στο παραπάνω.
Αλλά αν σας νοιάζουν θέματα όπως τα πνεύματα Samurai, το apartheid, τα κουτσά σπερματοζωάρια, η έλλειψη καφέ, οι ελλείψεις στα σχολικά μαθήματα, το φλερτ, ο σύγχρονος ρατσισμός, το σώμα που μεγαλώνει και παρακμάζει, πως είναι να είσαι γιος και πατέρας ταυτόχρονα, το σεξ στις διάφορες ηλικίες και η ανθρώπινη μοναξιά τότε αυτή είναι η παράσταση για εσάς.
«Είμαι 37 χρονών ήδη και ακόμα προσπαθώ να βρω γιατί με επηρεάζουν όλα αυτά γύρω μου που με θυμώνουν, με μπερδεύουν ή με κάνουν ευτυχισμένο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμα, σχεδόν όλα μου φαίνονται αστεία. Για αυτό κάνω κωμωδία.»
Ο Παναγιώτης Κούδας ασχολείται με το Stand up από το 2002. Η παράσταση “Πόσο μόνος είναι αυτός ο Μάκης…” είναι η τρίτη solo παράσταση που παρουσιάζει, με ευγενικό σκοπό να βγάλει εκατομμύρια και για αυτό πρέπει να παραβρεθείτε.

Η παράσταση stand-up comedy “Πόσο Μόνος Είναι Αυτός Ο Μάκης¨ συνεχίζει για δεύτερη χρονιά μετά από sold out εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχει παρουσιαστεί σε πάνω από 20 πόλεις της Ελλάδας, και σε κωμικά φεστιβάλ της Ελλάδας.