Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Δήμος Κατερίνης - “Ten - Τen Run” (Δέκα στο Δέκα): Στη δημοσιότητα το θέμα του μεταλλίου της φετινής διοργάνωσης

 ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ



Την εικόνα και το θέμα του πρωτότυπου, ανάγλυφου μεταλλίου, για τη φετινή 3η διοργάνωση του αγώνα δρόμου “Ten - Τen Run” (Δέκα στο Δέκα), έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα, η Οργανωτική Επιτροπή.


Στο θέμα του φετινού μεταλλίου, αποτυπώνεται το επίσημο σήμα του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), στο οποίο δεσπόζει το εμβληματικό κτίριο της Αστικής Σχολής στη μία όψη, ενώ η άλλη όψη είναι εμπνευσμένη από το poster της φετινής διοργάνωσης. Το μετάλλιο του αγώνα των 10 χλμ έχει σχήμα κυκλικό, ενώ το μετάλλιο του παιδικού αγώνα 1χλμ τετράγωνο.


Όπως είναι γνωστό, τον 3ο αγώνα δρόμου 10 χλμ., με την επωνυμία “Ten - Τen Run” (Δέκα στο Δέκα), καθώς και τον παιδικό αγώνα 1χλμ., στο Μοσχοχώρι του Δ. Κατερίνης, Ν. Πιερίας διοργανώνουν ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου, με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’, την Κυριακή 03 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ. στο Μοσχοχώρι του Δήμου Κατερίνης (10ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Κατερίνης – Ελασσόνας).


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Εν τω μεταξύ με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 01 Ιουνίου, η διαδικασία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής. Ήδη συγκριτικά με την περυσινή αντίστοιχη χρονική περίοδο, ο αριθμός των δηλώσεων συμμετοχής είναι αισθητά μεγαλύτερος, γεγονός που καλλιεργεί βάσιμες προσδοκίες, για την καταγραφή ενός νέου ρεκόρ συμμετοχών.
Η αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής γίνεται μέσω της φόρμας εγγραφής στο επισυναπτόμενο link:

Υπενθυμίζεται ότι το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ.