Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012: Η Ελλάδα βραβεύεται!

Μας το έστειλε το Visit Greece..... Ευχαριστούμε πολύ
Οι συναρπαστικές φυσικές ομορφιές της Ελλάδας και τα ανυπέρβλητα ιστορικά της μνημεία συγκεντρώνουν κάθε χρόνο εκατομμύρια επισκέπτες απ’ ολόκληρο τον κόσμο. Άνθρωποι κάθε
ηλικίας έρχονται στη χώρα μας με τη λαχτάρα να διασκεδάσουν, να χαλαρώσουν, να απολαύσουν τον «ελληνικό» τρόπο ζωής, να ερωτευθούν…Έτσι, δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι όταν από την ομάδα του Visit Greece «ανέβηκαν» στη σελίδα μας στο Google+ μια σειρά από όμορφες εικόνες της αληθινής Ελλάδας, το #greekphotos ξεπέρασε σε δημοτικότητα το #greekcrisis, σαρώνονταςκυριολεκτικά την παγκόσμια πλατφόρμα του Google+!
Εκτός, όμως, από την αγάπη του κόσμου, η Ελλάδα πρόσφατα κέρδισε μια σειρά από διακρίσεις και βραβεία. Μεταξύ αυτών, αναφέρουμε την παγκόσμια καταξίωση των ελληνικών ποικιλιών κρασιού, την αναγνώριση των επιτευγμάτων της Ελλάδας στη συντήρηση της πολιτιστικής της κληρονομιάς, καθώς και τη βράβευση των παράκτιων περιοχών της.
Αλλά, η Ελλάδα δεν βραβεύεται, μόνο· η Ελλάδα βραβεύει κιόλας! Κάθε Σεπτέμβρη το ραντεβού της 7ης τέχνης δίνεται στην πόλη της Δράμας για το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους. Με αξιόλογες συμμετοχές στο διαγωνιστικό του μέρος το Φεστιβάλ της Δράμας έχει επάξια καθιερωθεί ανάμεσα στα 15 κορυφαία της κατηγορίας του σ’ ολόκληρη την Ευρώπη.

H ομάδα του Visit Greece

Χρυσές οι παραλίες Ιεράπετρας, Σαμοθράκης και Αλοννήσου


Οι απέραντες, εξωτικές παραλίες της Ιεράπετρας στη Κρήτη, οι δαντελωτές ακτές της Αλοννήσου με τα σμαραγδένια νερά και οι βοτσαλωτές πεντακάθαρες παραλίες της Σαμοθράκης βραβεύτηκαν με το Χρυσό Μετάλλιο Ποιότητας Παράκτιων Περιοχών.
Διαβάστε περισσότερα…




Διονυσιακή υπεροχή της Ελλάδας

Λίγο το διονυσιακό στοιχείο στο DNA μας, λίγο η επιμελής και η σκληρή δουλειά, τα ελληνικά κρασιά δεν είναι απλώς καλά. Είναι εξαιρετικά. Και κερδίζουν διεθνή αναγνώριση και διακρίσεις. Η εργατικότητα και η υπομονή, άλλωστε, κάνουν το καλό κρασί!

Ζητήστε τα και γευθείτε τα…





Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας


Η Ελλάδα έχει παλμό και ταλέντο. Αγαπά την τέχνη και αναδεικνύει τη δημιουργικότητα. Η Ελλάδα εξακολουθεί να ονειρεύεται μέσα στις σκοτεινές αίθουσες και να τιμά τον κινηματογράφο, μεγάλου και μικρού μήκους. Η Ελλάδα έχει τη Δράμα και το μοναδικό Διεθνές Φεστιβάλ της. Και είναι περήφανη γι’αυτό!

Παρακολουθείστε το από κοντά…




Πολυνίκης η Ελλάδα στα βραβεία Europa Nostra

Τέσσερις διακρίσεις: τρεις στην κατηγορία «συντήρηση» και μία στην κατηγορία «αφοσίωση» κέρδισε η Ελλάδα στα βραβεία Europa Nostra, ως αναγνώριση των επιτευγμάτων της στη συντήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Διαβάστε περισσότερα…






Το #greekphotos πιο δημοφιλές από το #greekcrisis !

Μια μαζική ζήτηση για φωτογραφίες πανέμορφων παραλιών, μοναδικών χερσαίων και θαλάσσιων τοπίων, νόστιμων λιχουδιών και δραστήριων ανθρώπων που απολαμβάνουν τη ζωή σάρωσε την παγκόσμια πλατφόρμα του Google+.

Μάθετε γιατί…