Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Μας το έστειλε η Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι στους μαθητές να έχουν υγεία, καλή πρόοδο, δύναμη και αισιοδοξία. Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει
με πολλά όνειρα και προσδοκίες.

H κοινωνία μας απαιτεί χρήσιμους ανθρώπους με αξίες και ήθος, κριτική σκέψη και ιδανικά και σ’ αυτό το ταξίδι της γνώσης με όπλα σας τη θέληση, την επιμονή και τη θετική διάθεση μπορείτε να αξιοποιήσετε δημιουργικά κάθε γνώση, κάθε δυνατότητα και κάθε εμπειρία που σας προσφέρει το σχολείο και το εκπαιδευτικό περιβάλλον και να αποκτήσετε πολύτιμα εφόδια για τη  μετέπειτα ζωή σας.

Παράλληλα, απευθύνω και τις θερμότερες ευχές μου στους γονείς αλλά και τους καθηγητές να έχουν δύναμη και υπομονή για να συντροφεύουν τα παιδιά στη μελέτη  και να στέκονται πάντα με αγάπη δίπλα τους,  αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια τους.

Ως Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας διαβεβαιώνω τους μαθητές της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας,  ότι θα είμαι δίπλα τους προκειμένου στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων μας,  να αντιμετωπίσουμε από κοινού και να δώσουμε λύσεις στα όποια προβλήματα παρουσιαστούν.

Εύχομαι σε όλους, υγεία, καλή και παραγωγική χρονιά.