Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Αλί, αλί και τρισαλί: η Ανθή δεν θα κάνει εκπομπή!

Μας το έστειλε το .kentrinews.gr... Ευχαριστούμε πολύ
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες και την αμέριστη στήριξη του Σίμου Κεδίκογλου, η  Ανθή της Θεσσαλονίκης δεν τα κατάφερε τελικά...  να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα:
να πάρει δηλαδή πρωινή εκπομπή στο πρόγραμμα της ΝΕΤ.
Προς μεγάλη λύπη των απανταχού θαυμαστών της η διοίκηση της ΕΡΤ, μετά από ένα μήνα δοκιμαστικά που της έκανε γιατί δεν τα «έλεγε» καλά, την έκοψε και στη θέση της έβαλε μια άλλη συνάδελφό της, υποψήφια κι αυτή με τη ΝΔ: τη Λίνα Κλείτου. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΡΤ από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου και κάθε μέρα στις 10.00, ο Φάνης Παπαθανασίου και η Λίνα Κλείτου, θα ενημερώνουν τους τηλεθεατές για ό,τι «ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ», μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΤ.
Η καθημερινή δίωρη ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ επιστρέφει ανανεωμένη και βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, με θέματα από την εσωτερική και διεθνή επικαιρότητα, αλλά και με ζωντανές συνδέσεις με τους ανταποκριτές της ΕΡΤ στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο....
ΥΓ. Αυτό πάντως που δεν λέει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΕΡΤ είναι τι ακριβώς θα κάνει τώρα η Σαλαγκούδη; Θυμίζουμε πως η κόρη του πρώην υφυπουργού και πολιτεύτρια με τη ΝΔ, προσελήφθη τον Αύγουστο για εκπομπή με 3500 ευρώ το μήνα μισθό!!!