Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

4-4 από 4-0 η Σουηδία στο Βερολίνο (vds)!

Οι Γερμανοί θα θυμούνται για πολύ καιρό το «πάθημα» τους από τους Σουηδούς, αφού αν και προηγήθηκαν με 4-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, εν τέλει συμβιβάστηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας (4-4)!

Συναρπαστικό ήταν το ντέρμπι του τρίτου ομίλου της προκριματικής φάσης του
Μουντιάλ. Ο φορμαρισμένος Μίροσλαβ Κλόζε σκόραρε δύο τέρματα πολύ νωρίς και έφτασε τα 66 τέρματα με την φανέλα της «μάνσαφτ». Πλέον ο επιθετικός της Λάτσιο απέχει δύο γκολ από τον θρυλικό Γκερντ Μίλερ που είναι και ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Γερμανίας. Ο Περ Μερτεζάκερ πέτυχε το 3-0 στο 39' ενώ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Μεσούτ Οζίλ φάνηκε πως καθάρισε το ματς για την ομάδα του Γιόακιμ Λεβ.
Όμως οι Σουηδοί δεν το έβαλαν κάτω και έκαναν ένα απίστευτο come back. Mε γκολ των Ιμπραϊμοβιτς, Λούστιγκ και Ελμάντερ μείωσαν σε 4-3 στο 76' ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ράσμους Ελμ ολοκλήρωσε την επική ανατροπή, ισοφαρίζοντας σε 4-4. Η Γερμανία παρέμεινε στην πρώτη θέση με δέκα βαθμούς ενώ η Σουηδία είναι δεύτερη με επτά.
Η Αυστρία εκδικήθηκε το Καζακστάν για το 0-0 της Παρασκευής στην Αστάνα, και «ξέσπασε» στην Βιέννη με 4-0 ενώ η Ιρλανδία μετά την «εξάρα» που έφυγε από τους Γεμανούς, νίκησε 4-1 τα Νησία Φερόε στην έδρα τους.

Δείτε το βίντεο πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο...