Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - Επιστολή αναγνώστη μας


Καλημέρα θα ήθελα μέσα από τον ιστοχώρο σας (blog)  να ζητήσω την επαγρύπνηση των συμπολιτών μας , ενόψει των νέων θρασύτατων κρουσμάτων ληστείας που έγινε το ξημέρωμα της Κυριακής 7 Οκτωβρίου σε δύο συνδημότες μας. Το τελευταίο κρούσμα αποδεικνύει
περίτρανα ότι πλέον είμαστε στο έρμαιο των διαρρηκτών και όλων των κακοποιών στοιχείων που στο διάβα τους θα περάσουν από  τον Δήμο μας και θα πρέπει μέσα από το site σας να ζητήσουμε από την τοπική αυτοδιοίκηση έστω και με συμβολική συγκέντρωση στο Δημαρχείο μας ακόμη και με ένα Έκτακτο Ανοιχτό Δημοτικό Συμβούλιο με την παρουσία όλων των ενεργών Δημοτών να επισημάνουμε  ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο. 
Δεν πρέπει να αφήσουμε τις οικογένειες μας απροστάτευτες να ζητήσουμε με δυναμικό τρόπο την προστασία μας από την Ελληνική Πολιτεία , Ελληνική Αστυνομία αρκεί να δραστηριοποιηθούμε. 
Με δεδομένο ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει όλους μας δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσα τέτοια κρούσματα θα ακολουθήσουν στο Δήμο μας. 
Απευθύνομαι σε εσάς λαμβάνοντας υπόψη  την ευαισθησία που διακατέχει το site σας για θέματα που άπτονται της Τοπικής Κοινωνίας.

Ευχαριστώ θερμά.