Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Καθυστερούν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Mad Max του Μηλιώτη

H Warner Bros φέρεται να ανησυχεί ιδιαίτερα από τι καθυστερήσεις που παρουσιάζονται στα γυρίσματα της νέας κινηματογραφικής ταινίας«Mad Max: Fury Road» που σκηνοθετεί, όπως και
τις προηγούμενες, ο ομογενής Τζορτζ Μίλερ (Μηλιώτης).

Σύμφωνα με τον αυστραλιανό τύπο η Warner Bros έστειλε στη Ναμίμπια ειδικό στέλεχός της για να βεβαιωθεί ότι τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους και η πρεμιέρα του φιλμ θα γίνει, όπως είχε προγραμματιστεί, το Νοέμβριο.

Τα γυρίσματα της ταινίας , που θα κοστίσει 100 εκατομμύρια δολάρια, ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούλιο και οι καθυστερήσεις οφείλονται στην έλλειψη υποδομής της Ναμίμπια.

Θυμίζουμε πως οι περσινές βροχοπτώσεις είχαν μετατρέψει σε ανθόκηπο την...

έρημο της περιοχής Μπρόκεν Χιλ στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας, κάτι που μπορεί να ήταν καλή είδηση για πολλούς αλλά όχι για τους συντελεστές της ταινίας «Mad Max: Fury Road» που επρόκειτο να γυριστεί εκεί.

Στην περιοχή είχαν γυριστεί και οι προηγούμενες τρεις ταινίες του ομογενή Τζορτζ Μίλερ με πρωταγωνιστή τον Μελ Γκίμπσον.

Καθώς το Μπρόκεν Χιλ είχε πρασινίσει και τα γυρίσματα της ταινίας θα καθυστερούσαν σημαντικά, ανεβάζοντας υπερβολικά και το κόστος της οι παραγωγοί επέλεξαν τη Ναμίμπια αλλά και εκεί στάθηκαν άτυχοι λόγω της έλλειψης υποδομής.

Η απόφαση της εταιρίας Warner Bros να γυρίζει το νέο φιλμ του Mad Max στη Ναμίμπια της Αφρικής, δυσαρέστησε τους κατοίκους του Μπρόκεν Χιλ, αλλά και όσους ασχολούνται με την αυστραλιανή κινηματογραφική βιομηχανία και περισσότερο από όλους τον σκηνοθέτη Τζορτζ Μίλερ, ο οποίος υποχρεώθηκε να απολύσει μέρος του προσωπικού που απασχολεί στην εταιρία κινηματογραφικής παραγωγής.


News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ