Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Εισερχόμενη Αποστολή Κοσοβάρων Επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 20 & Παρασκευή 21/12/2012

Μας το έστειλε ο ΣΕΒΕ..... Ευχαριστούμε πολύ 


Κοσοβάροι επιχειρηματίες θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 στο πλαίσιο εισερχόμενης Αποστολής που διοργανώνεται από τον ΣΕΒΕ, το Γραφείο της Αν. Γ.Γ ΔΟΣ & ΑΣ του Υπουργείου Εξωτερικών, το Γραφείο Συνδέσμου της Ελλάδος στην Πρίστινα και το Γραφείο ΟΕΥ στην Πρίστινα.
Αναλυτικά το Πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00, στο ξενοδοχείο The Met, θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες συνεργασίας των ελληνικών επιχειρήσεων με επιχειρήσεις του Κοσόβου. 
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ κ. Δ. Λακασάς, η Αν. Γεν.Γραμματέας ΔΟΣ&ΑΣ κα Μ. Καρακόλη, ο Πρέσβης του Γραφείου Συνδέσμου στην Πρίστινα δρ. Δ.Μοσχόπουλος και ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου του Κοσόβου καθ. κ. Safet Gkerchaliou.
Παρουσιάσεις του πλαισίου των ιδιωτικοποιήσεων και του νομικού εμπορικού πλαισίου και των επενδύσεων του Κοσόβου θα κάνουν η κα Arian Fiqi του Γραφείου Ιδιωτικοποιήσεων του Κοσόβου, και ο κ. Arsim Vranovci της εταιρείαςGlobal & Development Associates, αντίστοιχα.

Αργότερα το απόγευμα της ίδιας ημέρας, και ώρα 17:30 τα Μέλη της Αποστολής, συνοδεία της κας Καρακόλη, θα επισκεφτούν τη Διοίκηση του ΟΛΘ, και στη συνέχεια τα Γραφεία της Διοίκησης της HELEXPO.  Το βράδυ στις 20:00 θα τους παρατεθεί γεύμα από το Δήμαρχο Λαγκαδά.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, ώρες 09:00-14:00, στο ξενοδοχείο Les Lazaristes, θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις με τα Μέλη της Αποστολής, με σκοπό τη σύναψη νέων συνεργασιών μεταξύ Ελλήνων και Κοσοβάρων επιχειρηματιών.