Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Μας το έστειλε η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ..... Ευχαριστούμε πολύ
ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 

Την έναρξη εγγραφών  στην πρωτοποριακή διαδραστική πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης της
Διαδικτυακής  Ακαδημίας ανακοίνωσε η    Ακαδημία των Πολιτών,  που αποτελεί την πραγμάτωση της προσφοράς εκπαίδευσης προς σε κάθε άνθρωπο ανεξαρτήτως ηλικίας – κοινωνικής θέσης κι επαγγέλματος.


Το μεγάλο «ατού» της Διαδικτυακής Ακαδημίας  των Πολιτών είναι ότι εμπεριέχει- παρέχει πολύ οπτικοακουστικό υλικό, βιντεοσκοπημένες διαλέξεις από έμπειρο  τηλεοπτικό συνεργείο και καθηγητές, που είναι εκπαιδευμένοι  στη χρήση της πλατφόρμας. 

Το  συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά στα άτομα, τα οποία δεν έχουν πρόσβαση στις ζωντανές διαλέξεις της Ακαδημίας, ενώ το ετήσιο κόστος  ανέρχεται μόλις στα 60 ευρώ. 

Ποια μαθήματα, όμως, μπορεί να διδαχθεί κανείς;  

Δύναται να διδαχθεί  ειδική αγωγή, παιγνιοθεραπεία, συστημική θεραπεία, συμβουλευτική, αρχές της διαδικτυακής συμβουλευτικής, επαγγελματικό  προσανατολισμό, κλινική ψυχολογία, κοινωνιολογία, συμβουλευτική  επιχειρήσεων και οργανισμών, καθώς και μουσικοθεραπεία. 

Επίσης, μπορεί να διδαχτεί  μουσικοθεραπεία, ψυχόδραμα, ροτζεριανή θεραπεία, συμβουλευτική ζευγαριών, αυτοεκτίμηση και διεκδικητικότητα, εγκληματολογία, ιστορία, διαπολιτισμική συμβουλευτική, συμβουλευτική πένθους, θεατρολογία, προπονητική ζωής, οικονομικά, αναλυτική ψυχολογία, ηγεσία, τεχνικές διαπραγμάτευσης, ασφάλεια στο διαδίκτυο, δεοντολογία ψυχολογικής παρέμβασης και μεθοδολογία έρευνας. 

Η παρακολούθηση των ενοτήτων υποστηρίζεται από  την «ζωντανή»  επικοινωνία με τον καθηγητή και η οποία υλοποιείται  μέσω του  chat,  του Skype, του  forum, του Facebook , καθώς και των e-mails. 

Απορίες και ζητήματα των σπουδαστών- σπουδαστριών λύνονται και τηλεφωνικά. Η παρακολούθηση των ενοτήτων διαρκεί ένα έτος και είναι υποχρεωτική.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες  μπορούν να αρχίσουν να  στέλνουν τις ιδιόγραφες αιτήσεις για εγγραφή – συμμετοχή  στο e-mail: academy@aigaion.org .

 Οι αιτήσεις θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη Για τη Διαδικτυακή Ακαδημία των Πολιτών. 

Μπορούν να κατατεθούν και ηλεκτρονικά στην φόρμα, που βρίσκεται αναρτημένη στην  εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: 

 
ή να δοθούν   τηλεφωνικά στους αριθμούς κλήσης  22510-54739-6970069007. 

Η έναρξη των μαθημάτων προγραμματίζεται για τις 20 Ιανουαρίου του  2013.  Για την παρακολούθηση δεν απαιτείται η εγκατάσταση κανενός λογισμικού προγράμματος  στον  ηλεκτρονικό υπολογιστή.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ!!

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΑ, ΔΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΠΙΚΑ.

Aπό την Ακαδημία των Πολιτών

Ηλεκτρονική αρχικά, με σκοπό να δώσει φωνή σε σας και σε κάθε τόπο, που φιλοξενεί μια από τις Ακαδημίες ή τα προγράμματά μας.

Μια εφημερίδα, όχι καταγγελτική, μίζερη, σκανδαλοθηρική, αλλά με πλούσια, επίκαιρα και τεκμηριωμένα ρεπορτάζ από τις πόλεις σας, με επιστημονικά άρθρα, τέχνη, πολιτισμό, ποίηση, πρωτότυπες φωτογραφίες, συνεντεύξεις.

Και με απόλυτο σεβασμό προς την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ σε όλη της τη διαχρονική πορεία. Κάθε μία από τις 55 πόλεις που δραστηριοποιούμαστε θα έχει τις δικές της στήλες και τους δικούς της ανταποκριτές: ΕΣΑΣ.

Η αρχισυνταξία θα γίνεται από έγκριτους μαχόμενους δημοσιογράφους και από τους καθηγητές της Ακαδημίας.

Παράλληλα, άμεσα θα προκηρύξουμε ετήσιο διαδικτυακό πρόγραμμα δημοσιογραφίας (με έναρξη την 20η Ιανουαρίου) για όσους θελήσουν να ασχοληθούν πιο επαγγελματικά με αυτήν..

Με κόστος 300 ευρώ συνολικά οι ενδιαφερόμενοι θα κατακτήσουν την τέχνη του να καταγράφεις και να ερμηνεύεις γεγονότα, πολιτικό ρεπορτάζ, αθλητικό, καλλιτεχνικό κλπ.

Το κοινό μας, ΕΣΕΙΣ, ήδη ξεπερνά κατά πολύ τους 10.000 σπουδαστές και η επιτυχία είναι δεδομένη-ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΥΛΗ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Όσοι πιστοί ενδιαφέρεστε για το διαδικτυακό πρόγραμμα δημοσιογραφίας, γνωρίζετε άριστα την ελληνική και θέλετε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με την ενημέρωση, στείλτε e-mail μαζί με βιογραφικό στοacademy@aigaion.org ….

Οι υπόλοιποι σπουδαστές μας, ετοιμάστε υλικό και στείλτε το στην ίδια διεύθυνση.

ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ- Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ