Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Επίσκεψη του 5ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κατερίνης στο Ν. Κεραμίδι

Την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 τα νήπια του 5ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης, συνοδευόμενα από τις νηπιαγωγούς Ψυχράμη Ελένη και Παπαμάνου Δέσποινα, επισκέφθηκαν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κατερίνης στο Ν. Κεραμίδι στα πλαίσια του προγράμματος «Κυκλοφορώ με ασφάλεια»....


Υπό την εποπτεία και καθοδήγηση των δημοτικών αστυνόμων, κυρίων...
Σταμπουλίδου Χαρούλα και Παπαγιαννούλη Ευαγγελία, τα νήπια περιηγήθηκαν στο πάρκο, ενημερώθηκαν για τα σήματα του Κ.Ο.Κ., τους δόθηκαν απαντήσεις στις ερωτήσεις και στις απορίες τους για τους παράγοντες που προκαλούν τα ατυχήματα, τις ενέργειες μετά από ένα ατύχημα, την ασφαλή κυκλοφορία των πεζών, των οδηγών αυτοκινήτων και επιβατών.

Στο τέλος της επίσκεψής τους τα νήπια οδήγησαν τα ειδικά ηλεκτρονικά εκπαιδευτικά αυτοκίνητα του πάρκου και απέκτησαν δίπλωμα οδήγησης.

Οι νηπιαγωγοί του 5ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης θέλουν να ευχαριστήσουν τις κυρίες Σταμπουλίδου Χαρούλα και Παπαγιαννούλη Ευαγγελία, την κα. Μαργαρίτα Αμανατίδου, υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, το Δήμο Κατερίνης και τη Δημοτική Αστυνομία, για την πραγματοποίηση αυτής της επίσκεψης.