Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΜΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΑΛΧΑΖΙΔΗ

Αυτό το μήνυμα το βρήκα σήμερα στο προφίλ τις κόρης αυτής της ΜΗΤΕΡΑΣ και νομίζω πώς δεν μπορεί και δεν πρέπει να μας αφήσει αδιάφορους η έκκληση για βοήθεια αυτού του παιδιού
κάλλιστα θα μπορούσε να είναι το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ! ! !


Η μητέρα μου ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΦΑΝΗ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΕΙΟΥ της Θεσσαλονίκης και χρειάζεται " ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ" 0 ΡΕΖΟΥΣ (+) ΘΕΤΙΚΟ.


Απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπορεί κάποιος να βοηθήσει είναι οι εξής:
1: Να έχει ξαναδώσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΦΟΡΑ ΑΙΜΑ, δηλαδή να είναι αιμοδότης.

Για όσους δεν είναι αιμοδότες μπορούν επί τη ευκαιρία να γίνουν εθελοντές αιμοδότες και στη συνέχεια μετά από 2 μήνες να μπουν στη διαδικασία να δώσει αιμοπετάλια.

2.α) : Δεν πρέπει να υπερβαίνει την ηλικία των 50 ετών.

   β) : Δεν πρέπει να έχει υποβληθεί σε κάθε είδους χειρουργική επέμβαση για 1 έτος πριν την ημερομηνία λήψης του δείγματος.
 

Αν είστε σε αυτήν την ομάδα αίματος πρέπει να πάτε να δώσετε δείγμα στο νοσοκομείο από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 8.00 πμ ως τις 12.00 και μετά αφού τα δείγματα κάνουν θα σταλούν για έλεγχο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και από εκεί αφού γίνει ο απαραίτητος έλεγχος για το ποια είναι συμβατά θα σας ειδοποιήσουν πότε θα πάτε για να δώσετε ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ..

Παρακαλώ θερμά όποιος συμπολίτης μας από όποιο μέρος της Ελλάδος θέλει και μπορεί να δώσει δείγμα παρακαλείτε να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο (6978007172) κύριος Μάνος Συνωπίδης (Μάνος Λαμαρινάς).


Αλχαζίδης Αναστάσιος