Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΑΟ Σκοτίνας - Παύλος Μελάς 1 - 0 / Φωτορεπορτάζ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Παύλο Μελά Κονταριώτισσας
Με 1-0 ηττήθηκε ο Παύλος Μελάς Κονταριώτισσας στο 87ο λεπτό από τον ΑΟ Σκοτίνας, μέσα σε ένα ακατάλληλο γήπεδο για ποδόσφαιρο, η ομάδα της Κονταριώτισσας έλεγχε το παιχνίδι κυρίως στο
πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ. Στην επανάληψη η ομάδα της Σκοτίνας ανέβασε ρυθμούς  όπου στο 87ο λεπτό μετά από σύγχυση της άμυνας του Παύλου Μελά πέτυχε το νικητήριο γκολ.
Οι καλύτερες φάσεις και γκολ:
8ο λεπτό: Εκτέλεση φάουλ για τον Παύλο Μελά δεν προλαβαίνει την μπάλα μπροστά από τον Κωστόπουλο.
13ο λεπτό: Εκτέλεση φάουλ με τον Δημήτριου για τον Παύλο Μελά λίγο έξω από την περιοχή η μπάλα περνά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Σκοτίνας.
42ο λεπτό: ο Γκάρας κάνη το διαγώνιο ψηλοκρεμαστό  σουτ  όπου με εκπληκτική επέμβαση από τον Ευαγγελόπουλο στέλνει την μπάλα κόρνερ.
44ο λεπτό: Διπλό σουτ εξ επαφής για τον Παύλο εντός περιοχής διώχνουν σωτήρια οι αμυντικοί της Σκοτίνας.
54ο λεπτό: Δυνατό σουτ του Μπακάλη η μπάλα άουτ.
64ο λεπτό: Και πάλι σουτ με τον Μπακάλη για την Σκοτίνα η μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ευαγγελόπουλου.
80ο λεπτό: Παράλληλη σέντρα για την Σκοτίνα πέρασε ανεκμετάλλευτη.
87ο λεπτό: Γκολ για την Σκοτίνα με κοντινό πλασέ από τον Κουτσιβό μετά από σύγχυση της άμυνας του Παύλου Μελά, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του ντέρμπυ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΟ Σκοτίνας: Κωστόπουλος, Κουτσιβός Δ., Στύλος, Γερομιχαλός, Κουτσιβός Θ., Στύλος Αν., Κουτσιβός Παναγ. (92΄Δάμπλιας Αθ.), Μπακάλης Μιχ., Κουτσιβός Νικ. (67΄Μάνος), Μήτσιος, Γκάρας.

ΑΜΣ Παύλος Μελάς (Γιώργος Γεωργιάδης): Ευαγγελόπουλος, Καναπίτσας Φ., Καλιώρας Β., Παπαζήσης, Δημήτριου, Παπαγιαννούλης, Ουσταμπασίδης Στ. (66΄Καλιωρας Νικ.), Δημήτριου Παν., Κατσιούλας (Ουσταμπασίδης Στεφ.), Γιωργής, Καραγκούνης.