Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ 3-0

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Με 3-0 επικράτησε ο Αιγινιακός της Ζακύνθου στο σημερινό παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου «Γιάννης Παραλυκίδης». Η Ζάκυνθος έμεινε από το 5' με δέκα παίκτες,
καθώς αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της, Ξενοδόχοφ.  Στο 21' ο Καρακατσάνης άνοιξε το σκορ μετά από εκπληκτική ντρίπλα και τελείωμα από τα τριάντα μέτρα, με την μπάλα να περνάει πάνω από τον τερματοφύλακα. Στη συνέχεια λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Σαμαράς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πέντα, με κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Στο 64'ο Πλάτων Καρακατσάνης  «χτύπησε» εκ νέου, με ακόμα μία στημένη φάση και πάλι με εκτελεστή τον Πέντα, καθώς με κεφαλιά από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής: Aγγελακόπουλος(Καρδίτσας), Βοηθοί: Βαφειάδης,Διπλάρης(Καρδίτσας), 4ος:Τσαλουχίδης(Κιλκίς)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας ΝικολαΪδης): Τόλιος, Κιβρακίδης, Δήμου, Σαμαράς, Γεωργίου (58' Γιαζιτζόγλου), Χατζής, Πέντα (78'Ζούρκος), Φαμπίνιο, Καρακατσάνης, Μιτρόφ (63'Πετκάκης), Μιλόσκοβιτς.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοφ, Στασινόπουλος, Πέττας, Φωτιάς, Τορεσάνι, Μπίρης, Βούκοβιτς (55' Γωνιάδης), Όττα, Σκαθαρούδης (65' Τσουνσόλο),  Αποστόλου, Κασσέτι (11'Όττο).

Φωτορεπορτάζ σε λίγο.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ 3-0