Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Η Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....Ε.Π.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ
      Η Ε.Π.Σ. Πιερίας διοργανώτρια του μοναδικά εντυπωσιακού και συγκλονιστικού αγώνα ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ  2-1 για την προκριματική φάση του 7ου ομίλου του Ευρωπαϊκού
πρωταθλήματος UEFA EURO U21, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και να συγχαρεί δημόσια τους φιλάθλους της Πιερίας για την διαρκή και ολόθερμη συμμετοχή, υποστήριξη και συμπαράσταση τους στις αγωνιστικές προσπάθειες της Εθνικής μας.
      Με την ευγένεια που τους διακρίνει και το πνεύμα του ΄΄ ευ αγωνίζεσθε ΄΄ αλλά και του σεβασμού στον αντίπαλο που τους διακατέχει, σεβάστηκαν το εθνικό σύμβολο και τον ύμνο της γείτονα χώρας, γεγονός που σχολιάσθηκε με τα θετικότερα λόγια από όλους.
      Συγκίνησαν τους πάντες με το αυθόρμητο του ψαλμού του Εθνικού μας ύμνου.
      Επιπρόσθετα η Ε.Π.Σ. Πιερίας ευχαριστεί το φίλαθλο κοινό του Νομού μας γιατί παρά την έντονη και διαρκή νεροποντή, παρέμειναν στη θέση τους και με το θερμό χειροκρότημα και τις παροτρύνσεις συνέβαλαν καθοριστικά στην μεγάλη και νικηφόρα επιτυχία.
      Η άξια συγχαρητηρίων εικόνα των φιλάθλων της Πιερίας μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσει η ένωσή μας να αναλαμβάνει ακόμα περισσότερες αθλητικές εκδηλώσεις που σίγουρα τιμούν και καταξιώνουν την ποδοσφαιρική τοπική μας κοινωνία.
ΦΙΛΑΘΛΟΙ
ΕΙΣΘΕ ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
         ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ                                           ΚΩΣΤΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ