Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ20 3-0

ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ


Με το πραγματικό τους πρόσωπο παρουσιάστηκαν ο τοπικός ΑΠΟΛΛΩΝ και ο ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης Κ20, στην απογευματινή φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου 23 Αυγούστου, που τελείωσε με νικητή τον πρώτο 3-0.
          Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λιτοχώρου πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση, πέτυχαν τρία γκολ, πρέσαραν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, δείχνοντας στοιχεία ενός καλογυμνασμένου συνόλου.
          Και οι δύο ομάδες ήταν γενικά «χάρμα ιδέσθαι», με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν πολλές υποσχέσεις. Στην επανάληψη ο ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές, κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει τον σωστό ρυθμό. Παρ’ όλα αυτά δύο σουτ κατέληξαν στα δοκάρια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
          Στο κατάμεστο από φιλάθλους δημοτικό στάδιο του Λιτοχώρου έδωσαν ξεχωριστό παρόν και αρκετοί Λιτοχωρήτες Ηρακληδείς φίλαθλοι που απόλαυσαν ένα ανοικτό ποδόσφαιρο από δύο ομάδες που υπηρετούν τον αθλητισμό. Οι πολλοί φίλοι του αθλήματος είδαν τις αγαπημένες τους ομάδες ικανές φέτος να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα, ανεβαίνοντας κατηγορία.
          Αγωνιστικά ο ΑΠΟΛΛΩΝ έκλεισε τον κύκλο των επίσημων φιλικών, καθώς το Σαββατοκύριακο 30-31 Αυγούστου ξεκινάνε τα ματς του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.


          του Σωτηρίου Δ. Μασταγκά