Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Tα must have κομμάτια του χειμώνα που έρχεται και πώς να τα φορέσετε

Οι τάσεις του φετινού χειμώνα στα γυναικεία ρούχα αφήνουν πολλά περιθώρια για πειραματισμό και διαφορετικούς συνδυασμούς. Υπάρχουν όμως κάποια βασικά κομμάτια που ταιριάζουν με όλα και σίγουρα θα προσθέσουν στυλ στην καθημερινότητα μας!


* Tα oversized παλτό: Μας ζεσταίνει & ταιριάζει με όλα: με skinny jeans, μποτάκια και μακό ή με μίνι φορεματάκια και χηλές μπότες. Δημιουργήστε το στυλ που θέλετε συνδυάζοντας το με τα αγαπημένα σας ρούχα !
* Τα σκισμένο τζην : Επέστρεψαν δυναμικά για να δώσουν ένα άρωμα ροκ στις εμφανίσεις μας…Είναι ιδανικά για σέξι συνδυασμούς από το πρωί μέχρι το …άλλο πρωί. Συνδυάστε τα με πουκάμισα, μακό ή μεταλλιζέ τοπάκια και με μπότες και μποτίνια ή ψηλοτάκουνες γόβες για πιο θηλυκές εμφανίσεις.
* Τα poncho και οι κάπες : Η απόλυτη επιλογή του φετινού χειμώνα. Συνδυάζονται με όλα τα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας, μας προστατεύουν από το κρύο και δίνουν μια διαφορετική νότα στο ντύσιμο μας. Έκλεψαν τις εντυπώσεις στις φετινές πασαρέλες και κυκλοφορόν σε πολλά χρώματα και σχέδια ώστε να τα ταιριάξουμε στο προσωπικό μας στυλ.
* Tα Πλεκτά: Σε όλες μας αρέσει η αίσθηση του πλεκτού ειδικά τις κρύες μέρες…τα πλεκτά λοιπόν βασικό κομμάτι στην χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα μας. Τα πλεκτά πουλόβερ και οι ζακέτες συνδυάζονται με τζην, κολάν και φούστες και μας αγκαλιάζουν και τα πλεκτά σκουφάκια, κασκόλ και γάντια αποτελούν τα πλέον ιδανικά αξεσουάρ.
* Δέρμα ή δερματίνη : Είναι κομψό, είναι sexy, είναι ροκ και στις σωστές δόσεις ανεβάζει το στυλ μας στα ύψη…Συνδυάστε ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι με ψηλοτάκουνα μποτάκια και ένα λευκό πουκάμισο και είστε έτοιμες να βγείτε στο δρόμο και να εντυπωσιάστε με την κομψότητα σας!

Πηγή: www.john-andy.com