Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Άμεση αντίδραση του Δήμου Κατερίνης στα αιτήματα των Δημοτών που αφορούν τον ηλεκτροφωτισμό

To σύνολο των αιτημάτων που αφορούν βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Κατερίνης διεκπεραιώνονται στο 100% με χρόνο «αντίδρασης» της υπηρεσίας, το αργότερο  δύο ημερών. Τα
αιτήματα αφορούν κυρίως αλλαγή λαμπτήρων, μετατόπιση ιστών φωτισμού, βραχυκυκλώματα αλλά και επέκταση του δικτύου ηλεκτροδότησης. Η υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Κατερίνης έχει στην εποπτεία της όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες,  αλλά και όλα τα σχολικά συγκροτήματα και λοιπά Δημοτικά κτίρια.
Τις προηγούμενες ημέρες, τα συνεργεία ηλεκτροφωτισμού ολοκλήρωσαν  τις εργασίες τους, στην Τοπική Κοινότητα της Λαγόραχης επιλύοντας σημαντικό πρόβλημα ηλεκτροδότησης που προέκυψε λόγω καιρικών φαινόμενων. Στη συνέχεια προχώρησαν σε αντικατάσταση ηλεκτρολογικού υλικού στην Τοπική Κοινότητα Αρωνά.
Επίσης,  προχώρησαν σε αντικατάσταση λαμπτήρων στην Πλατεία Ελευθερίας και στην Δημοτική Κοινότητα Σβορώνου .Συνεργείο ηλεκτροφωτισμού προχώρησε και σε επίλυση ηλεκτρολογικών θεμάτων στο Ελατοχώρι.
Ανάλογες εργασίες έγιναν και στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης στο οποίο υπήρχε κατεστραμένο ηλεκτρολογικό υλικό είτε από βραχυκυκλώματα είτε από βανδαλισμούς. Τις εργασίες επίβλεψε ο εντεταλμένος  Δημοτικός Σύμβουλος στα θέματα ηλεκτροφωτισμού κ. Κώστας Τσιουκάνης.

Παρακαλούνται οι Δημότες να αναφέρουν οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά θέμα  ηλεκτροφωτισμού στο 11123 ή στο 2351350468