Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

LUK "Πέσε χαμηλά"

Η InSideOut music web promotion παρουσιάζει τον LUK, ένα νέο Hip-Hop, Rap, RnB καλλιτέχνη με ταλέντο και όρεξη για δουλειά, που ξεκινά και επίσημα πλέον τη μουσική του
πορεία στα μουσικά δρώμενα της χώρας. Έχοντας στις αποσκευές του εμπειρίες προηγούμενων ετών από την ενασχόλησή του με τη μουσική, σε ζωντανές εμφανίσεις και προηγούμενες κυκλοφορίες,
έρχεται σήμερα και μας συστήνεται με τo 1ο του Digital Single με τίτλο «Πέσε Χαμηλά», για να μας «κουνήσει» με ένα πολύ δυνατό, σύγχρονο τραγούδι με ανατολίτικα στοιχεία, παρασέρνοντάς μας στούς δικούς του ρυθμούς για να ζήσουμε έντονα μια συναρπαστική ερωτική περιπέτεια, ελπίζοντας να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο τη μουσική του πορεία κάνοντας αυτό που αγαπάει. 

Ο LUK είναι αποφασισμένος. Έρχονται video clips, live εμφανίσεις και κυρίως πολύ ΜΟΥΣΙΚΗ!!



LUK C.V. Photo

Γεννημένος o  Λουκάς Χασκής στην Αθήνα και πλέον γνωστός με το stage name του «Luk», είναι ένας νέος καλλιτέχνης που έχει πολλά να προσφέρει στην ελληνική μουσική σκηνή. Κατάγεται από τo Δρυόφυτο, ένα μικρό χωριό του Νομού Πρεβέζης, μεγάλωσε στην Αθήνα και ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία. Αρχικά ασχολήθηκε αποκλειστικά με τη στιχουργία όπου είναι και το πάθος του ξεκινώντας να γράφει στα αγγλικά τα πρώτα του κομμάτια επηρεασμένος από τον αγαπημένο του καλλιτέχνη Eminem που ακούει με περίσσιο ζήλο μέχρι και σήμερα. 

Το 2007 πηγαίνοντας 2α γυμνασίου και λίγο πιο ώριμος σε σχέση με πριν, ο Luk άρχισε να σκέφτεται ότι αυτό που γράφει δεν ήθελε να μείνει στο χαρτί. Κάτι όμως ήταν λάθος. Ήταν στην Ελλάδα και έγραφε ξένα. Σε μια χώρα που κυριαρχεί το λαϊκό θα ήταν πολύ δύσκολο να ακουστεί ξένος στίχος και έτσι αποφάσισε να αλλάξει τη γλώσσα στους στίχους του  καθώς και το περιεχόμενο με την πάροδο του χρόνου, έτσι ώστε να είναι πιο προσιτό στο ελληνικό κοινό.

Το 2012, ηχογράφησε το πρώτο του τραγούδι όντας φοιτητής στην Πάτρα, στο τμήμα ηλεκτρολογίας. Ωστόσο δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του διότι συνειδητοποίησε ότι το αντικείμενο των σπουδών του δεν τον ενδιέφερε πραγματικά, αντιθέτως τον απομάκρυνε από το όνειρό του να ασχοληθεί με τη μουσική.

Έτσι το 2013 έφτιαξε το πρώτο του CD single, το οποίο αποτελείται από 3 τραγούδια και τιτλοφορείται ως «Κούνα το» περιλαμβάνοντας τα εξής «Κούνα το», «Σε ένα κόσμο φτιαχτό», «Το έχεις ζήσει και εσύ»,  τα οποία είναι διαθέσιμα στο YouTube.  Έτσι εισέρχεται  πλέον στο χώρο της μουσικής.

Ύστερα από ένα χρόνο, παρατηρώντας σταδιακά τα πραγματικά δεδομένα του χώρου, αποφασίζει να κάνει την εμφάνιση του πιο ανανεωμένος και πιο έμπειρος με την βοήθεια και τις συμβουλές του Βάϊου Κωνσταντινίδη, κυκλοφορώντας στο YouTube ένα καλοκαιρινό ντουέτο με τη Marian με τίτλο Καυτό Σκηνικό, πραγματοποιώντας και τις πρώτες του εμφανίσεις επί σκηνής. Το κομμάτι συνόδευε video clip σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σιλβέστρου και σημειώνει σημαντική απήχηση στο YouTube μέχρι και σήμερα.

Το καλοκαίρι πέρασε και καθώς έφτασε ο χειμώνας ο Luk αποφάσισε να κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «180 μοίρες» με συνολικά 10 κομμάτια, ένας δίσκος ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί και από τον οποίο έχουν κυκλοφορήσει τα παρακάτω τραγούδια: «180 μοίρες», «Με λένε Luk», «Για μένα». Το τελευταίο αποτελεί ρεμίξ γνωστού τραγουδιού του Νίκου Βέρτη, συνοδευόμενο από ένα πρωτότυπο και απαιτητικό video clip, καθώς οι καιρικές συνθήκες συνέβαλαν σε ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Σήμερα ο Luk, μέσα από την συνεργασία του με την InSideOut Music Web Promotion, ξεκινά δυναμικά στο χώρο της ελληνικής δισκογραφίας, με το 1ο του επίσημο Digital Single με τίτλο «Πέσε Χαμηλά», για να μας «κουνήσει» με ένα πολύ δυνατό, σύγχρονο τραγούδι με ανατολίτικα στοιχεία.