Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Χωρίς τους τραυματίες Μήλιο, Ζούρκο και τον τιμωρημένο Πασαλίδη, ταξιδεύει στις Σέρρες ο Αιγινιακός

Με τρεις απουσίες θα ταξιδέψει ο Αιγινιακός στις Σέρρες, για το παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, απέναντι στον Πανσερραϊκό.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο τεχνικός της ομάδας της Βόρειας Πιερίας, Γιάννης Βλάχος, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία, εδώ και καιρό, Ζούρκο, στον Μήλιο, που κτύπησε στην προπόνηση της Παρασκευής, καθώς και στον τιμωρημένο Πασαλίδη (εκτίει την δεύτερη αγωνιστική λόγω καρτών). Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Σκραπάρας, ενώ επιστρέφει και ο Ζγκούρη, που εξέτισε την τιμωρία του.
Να θυμίσουμε πως αν ο Αιγινιακός γυρίσει με το «διπλό» από τις Σέρρες, απέναντι στον αδιάφορο, βαθμολογικά, Πανσερραϊκό, τότε εξασφαλίζει την παραμονή του στην κατηγορία, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.
Αναλυτικά η αποστολή του Αιγινιακού:
Τόλιος, Καραγκιόζης, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος, , Παπουτσογιαννόπουλος, Πατράλης, Παντεκίδης, Μουκίδης, Κυριλλίδης, Γκατσολάρι, Φασίδης, Αντωνιάδης, Ρανγκέλοφ, Τοπαλίδης, Παπαδόπουλος, Γιοσαγκίμ, Τσολακίδης, Σκραπάρας, Ζγκούρη.

https://www.footballleaguenews.gr/